Duktiga hästar idag <3


 
 
När jag gick till hagen idag för att hämta Razzia mötte jag som vanligt, en mycket glad och busig tjej. Men hon har varit lite envis till och från, inte velat gå ifrån sin älskade så jag har varit tvungen att tvinga ut henne. Vilket är så tråkigt, jag har till och med haft svårt att få in henne på ridbanan.. men idag, gick vi ut från hagen utan lilla minsta stopp, hon gick även in glatt i stallet och stod så lugnt och fint. Vi skrittade först ut en liten runda och hon skötte sig exemplariskt, sen tillbaka och in på ridbanan. Bara här hade hon gjort enorma framsteg, det är så roligt att jobba med unghästar och dagarna kan vara helt olika. Så roligt att se de utvecklas, från helt grön och osäker, till att tycka det är roligt och känna sig trygg med oss människor.
 
Razzia skulle bara trimmas igenom lite idag, jag rider henne varannan dag nu och varannan vilar hon. Tycker det är perfekt start för henne, hon måste tycka det är roligt och inte bli trött efter varje pass. Så lagom är alltid bäst :) Red henne i skritt, trav och galopp i cirka 25 minuter, då det även stod framme några små sockerbitshinder tyckte jag det va bra att ge henne en liten repetitation från i förrgår. Kom först fram i skritt och hon bjöd utan tvekan, sedan i trav och sist i galopp. Hon är redan en hopphäst lilla tösen, så duktig.
 
Jag har fått en tjej som hört av sig och vill komma och fotografera i helgen. Hoppas hon kan på söndag för då kommer Pernilla hit och då blir det hoppträning för Cassador. Hoppas även hinna med och rida Razzia så jag får lite fina ridbilder på henne, har inga alls =( Så håll tummarna för det. Caroline och Corvette ska även tävla till helgen så det ska bli roligt att se hur det går för dem, all lycka till er.
 
Cassador och jag hade ett tufft pass ute igår, första gången han reds ut på helt själv och det var lite jobbigt. Men jag väntade ut honom och det blev bra tillslut, det kommer att ta ett tag så för att det skulle vara positivt idag så fick han gå på lina. Egentligen skulle jag skrittat ut med en vän men hon var tvungen att åka till akuten med sin syrra <3 Hoppas det gick bra!! I morgon åker dressyrsadeln på och det kommer att bli två dagar med bommar och dressyrtrim på banan. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Postat av: Tina
2014-10-07 - 15:38:41

Underbart att höra era framsteg, blir så glad!!

Svar: Tack <3 Ja snart får du hem en helt ny häst, så positiv är hon och hon är så trygg med mig på ryggen. Det är verkligen jätteroligt och hon gör stora framsteg den lilla tjejen =)
Ica

Postat av: Erika Pettersson
2014-10-08 - 09:02:36

Alltid bra att gå lugnt fram :)
Kul med en ny häst hon är otroligt fin har du köpt henne eller foder?

Svar: Nej Razzia är bara hos mig för utbildning =) <3
Ica

URL: http://erikapettersson.webblogg.se/


Postat av: MalinKalin
2014-10-08 - 12:20:43

Alltid kul med framsteg :) Härligt att du fick tag på en som kan agera fotograf.

URL: http://malinkalin.blogg.se


Postat av: Erika Pettersson
2014-10-08 - 14:00:42

ah okej^^ :)

URL: http://erikapettersson.webblogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: