Detta är bara början.


 
 
Det ni ser idag, på filmklippet, är vår första riktiga hoppträning på väldigt länge. Ni som följer mig vet att det sista jag gjorde innan Cassador åkte iväg på vila va hemskt. Så, nu är det glömt och nu blickar vi framåt. Som sagt, detta är bara början och vi har mycket mycket att jobba på. Pernilla skulle hållt i en hoppträning på hemmaplan för mig och en vän men tyvärr fick hon förhinder och vi fick göra vårt bästa på egen hand. Däremot så ringde hon upp mig och coachade mig på telefonen, vad jag ska tänka på och hur jag ska rida honom. Tips som jag verkligen försökte tänka på men hade sjuk svårt att få till, ex trycka ner hälen och sitt still. Så enkelt men så svårt, öva, öva och öva. 
 
Jag brukar tala om för andra hur de ska sluta upp och kritisera sig själva hela tiden, många är för hårda och ser inte det som är bra utan bara det dåliga. Jag vet, att vi har mycket kvar att jobba på men jag har legat så djupt under isen så jag tänker inte trycka mig själv längre ner. Utan se det som är positivt och berömma mig för det som är bra och sedan jobba på det som är mindre bra. Det jag presterade idag, på egen hand, tyckte jag va bra. När jag red, valde ett tempo innan och sedan väntade tills hindret kom, jag var inte jag, jag var någon helt annan. Innan svalade jag små isklumpar, men nu hade jag ätit upp ett frysskåp. Mitt mål är att äta upp en hel frys, att kunna sitta där, steeen cool och ha kontroll utan att vi båda får frispel. Kunna jobba på lika villkor, som ett team. Ett steg i taget och vi kommer att komma tillbaka jag och Cassador, ett steg i taget..
 
 
Tyvärr blev det inga foton, hade ingen som ville eller kunde. Finns det någon som bor i Gullbrandstorp , i närheten eller i Halmstad som vill komma och fota ibland så vore det jätteroligt. Hör av er till mig bara <3
 
 
 
 
 


Postat av: Anonym
2014-10-05 - 23:15:21

Herregud vilken skillnad! Otroligt fin Erica!

Postat av: Erika Pettersson
2014-10-06 - 12:45:00

Va lugn han blivit! :D
Gud vilken skillnad!!

Synd att jag inte bor närmre för då kunde jag fota åt dig så ofta du vill. ;)

URL: http://erikapettersson.webblogg.se/


Postat av: MalinKalin
2014-10-07 - 12:49:37

Ser jättefint ut! :)

URL: http://malinkalin.blogg.se


Postat av: Carolin
2014-10-10 - 09:22:09

Vilken skillnad! Vilket fint samspel mellan er, ni är på rätt väg o kommer bli oslagbara <3

URL: http://stallcarlsvik.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: