Dagens shopping i detalj


 
 
Jag hade ju lovat er detta inlägg och fastnar jag vid något annat får jag skylla mig själv, även om klockan ringer 07.00 och jobbet kallar på en, men baara inventering så jag klarar mig nog.
 
 
Först vill jag börja med Yea-Sacc. Detta KAN bli stor sensation men vi ska inte ropa hej innan vi tagit oss över bäcken. Jag va och handlade massa foder, märk ordet massa för jag handlar alltid för lite och vill bara åka handla foder en gång i månaden men ja, nu köpte jag massa. Jag frågade även Emma som jobbar på Djupfeldts vad jag kunde ge Cassador för tillskott som stimulerar tarmfloran för Cassadors avföring är inte "pluttig" utan mer "kobajsformigt". Han äter upp sin kraft (hippo cool, kornkross, mineraler, magnesium, equiliser för muskler och havrefri mash efter träning), dock äter han sitt hö lite dåligt men han äter ändå ok. Hjälper inte detta så börjar jag tro att han inte tål hösilage, kommer då prova att köpa eget hö. För visst har han gått upp lite men han måste gå upp mer. Googlade även på denna produkt och fick läsa om två olika fall som liknar Cassadors, därav kanske det kan bli sensation... GÅ IN OCH LÄS HÄRDet skulle även vara bra mot mugg så lilltösen kommer också få lite <3
 
 
 
 
 
 
Här kommer bild på mitt Scourier bett och även där jag har lindat in bettet med latex bandage, som finns att köpa på HÖÖKS. Detta bett red Pernilla Cassador med när vi var där och tränade första gången. Han lossnade helt i munnen och kändes riktigt mjuk och fin. Jag hoppas verkligen nu att detta bett är något han kan trivas med.
 
 
 
 
 
 
Jag har länge velat ha ett par ljusa ridbyxor och kunde inte låta bli när det ändå var 100 kronor rabatt på ridbyxor och även 15%. Kan ju inte bli bättre!! Beige och brunt är så snyggt ihop så det kommer nog bli en grym outfit på det när jag ska träna på söndag :)
 
 
 
Jag fyndade även en bag, för några en sadelbag men för mig en väldigt praktiskt sådan till privat bruk. Jag kan använda den som resebag. Riktigt snygg och bra funktioner, jag kräver inte mycket och för endast 165 kr 
 
 
 
 
 
Sen har jag lyckats slarva bort mitt ÄLSKLINGS-pannband, fråga mig inte varför men jag slarvar ALLTID bort mina pannband och jag kan inte vara utan dem. SÅ jag köpte mig ett nytt, samma fast i denna blåa färg. Hade den gråa innan och vill helst ha den men hittar jag den igen så har jag två likadana isf. Så har ni ett grått pannband hemma som ser ut som detta och det inte är ert, HÖR AV ER :) Its MINE!!!
 
 
 
 
I morgon kommer bilder på mugggrejerna jag köpte idag, jag kommer även göra ett långt inlägg där jag publicerar alla era mugg-tips så alla kan läsa och få hjälp.
 
 


Postat av: MalinKalin
2014-10-26 - 08:12:11

Spännande med bettet det vill jag också ha ett inlägg om ;)

URL: http://malinkalin.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: