Vad är sovmorgon?!


 
 
Uppe vid 07.00 igår, följde med Carro på tävling, i morse skulle vi samlas på Plönninge för hoppträning 08.00. Gaaah, trött, FLUMMIG, helt craaaaazy helg och inte nog med denna dag. Jag och Carro har fått många goa skratt. Måste bara dela med mig om detta som Carro gjorde. Hon tog loss sin häst Quick från stallgången och skulle gå iväg, drog i Quick men hon kom inte. När hon drog igen så ser hon att grimskaftet fortfarande sitter kvar på andra sidan. ASH... ja detta var verkligen en tokig men rolig dag. Ett gott skratt förlänger livet, I will live for ever.. ^^.
 
Nä, skärpning några minuter!! Hoppträningen idag gick strålande. En bit i taget och vi tar oss sakta men säkert åt rätt riktning. Idag kan vi summera att Cassador inte är stressad längre, visst är han taggad, men jag jobbade stenhårt med att hålla rätt på bogarna. Detta är tack vare en enda dressyrlektion, GLÖM INTE DRESSYREN HOPPRYTTARE!!! Shit va viktigt det är, lite dyrt att träna båda men för att lyckas i hoppningen kanske man ibland får prioritera dressyren för att komma i form. 
 
Det har även hänt mycket med Cassador på kort tid, i lördags kväll red vi ut i skogen precis innan mökret. Jag red barbacka och Cassador va så fin, vi skrittade och travade i skogen, i slutet kunde jag även ta en lång galopp med en superfin Cassador. Första galoppen i skogen på flera veckor. Han har verkligen lugnat ner sig!!
 
 
Majas mamma va snäll som kunde filma, tusen tack <3
 
 
 
Klockren kommentar i slutet :)


Postat av: Sophia
2014-11-10 - 14:11:11

Men vad harmonisk han ser ut!! Super kul att se verkligen :) Vilket jobb du har lagt ner!

Svar: Tusen tack Sophia, blev jätteglad för denna kommentar <3
Ica

URL: http://sophiakarlsson.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: