Svar på frågorna


 
 
Måste bara börja med ge massa beröm till er som svarade att ni använder pall! Jag vill också ge er ett tips, och det är att variera vilken sida ni hoppar upp på. Både för era ben, knän och höfts skull och även hästens rygg. Tänk er själva att alltid hoppa upp på samma sida, det kommer bli en förslitning även om ni använder pall, självklart inte lika mycket som utan men om ni varierar sida så kommer ni minska det. Jag har lärt båda mina hästar att hoppa upp från båda sidorna, även mig själv. Jo en sak till, det finns ju höga och låga pallar. Vi har en jättehög pall i stallet som man även kan hoppa upp barbacka på utan att slänga sig upp. En sådan pall är det bästa, en som är intill stigläderna så man bara förflyttar tyngden sidleds, inte nerifrån och upp. 
 
 
(bilden är inte arrangerad, ibland fångar man verk...host...ligheten)
Alltså jag kommer aldrig att radera denna bild. Jag hade sjukt ont i knät efter jag gått omkull så va inte alls smidig, även tungan sticker ut. Sen syns det ju inte alls att jag en gång i tiden varit elitgymnast, jo jag står på tå ^^.... eh he he.. Men jag löste snabbt mitt problem och använde pall ^^ 
 
 
 FRÅGORNA =D
 
Vad skulle du göra om du vann en miljon? 
Jag skulle, av hela mitt hjärta, investera i en liten gård. En miljon kommer man inte långt med men det är alltid en början. Hade jag vunnit några fler miljoner hade jag köpt mark i Skåne eller Halland och byggt upp en egen anlägging. Inget jättestort men den ska ha det jag behöver :)

Om du hade haft möjlighet att ha kvar Razzia, vad hade målet varit då? 
Jag hade fortsatt att utbilda henne och tagit ut henne på små tävlingar i början av 2015. I slutet av året hade man kanske kunnat komma upp runt 1 meter men eftersom hon har missa hela detta år ute på tävling så får man ta det lite lugnt och inte gå upp för fort i klasserna.

Hade du viljat göra ett projekt, typ designa en kollektion eller liknande? :)
Ja jag älskar ju att designa kläder eller mer kostymer. Jag har gjort mina egna hippiekläder, geishaklänning, möhippe outfit, maskerad m.m. Tycker det är extremt roligt att få använda min kreativa sida, svaret är JA =)
 
Vad skulle du göra om du fick reda på att ebola skulle ta över världen och du fick välja på att få ebola eller åka ut i rymden och bo i en rymdraket tills du dör? 
Haha, denna va lite mysko för jag är sjukt kluven. Tycker det är sjukt tråkigt med alla rymdfilmer och "livet" som man har ute i rymden. Hmm, så jag hade nog stannat kvar på jorden och rymt från ebolan :D

Om du hade en möjlighet att byta cassador till VILKEN annan häst som helst i världen, helt gratis, skulle du byta då eller inte? Om inte varför? Om till vem? 
Det finns väl några tänkbara hästar men en häst som jag verkligen är jättekär i är faktiskt Meredith Michael Beerbaums Fibonacci, FENDI. Den sagohästen hoppar helt sjukt och gör att det ser så lätt ut. Mmm, den hade jag lätt kunnat byta mot =)

Vet du vad du vill döpa dina barn till i framtiden? (om du vill ha barn alltså) 
Jag har alltid gillat Elias, men när man är långt borta från barn så går jag inte och tänker på namn. Gillar gamla namn så det blir nog inget jättevanligt men heller inte för ovanligt =) Och jo, om jag får bestämma så vill jagh ha minst 2 och mest 3 barn.

Om du fick välja på att resa 10 år framåt i tiden och stanna där och leva vidare därifrån eller resa tillbaka 10 år i tiden och stanna där och leva där, vad skulle du välja? varför? 
Sjukt bra fråga, gillar den :) Jag hade LÄTT åkt bakåt och gjort mina hästår lite längre. Jag hade velat köpa mig en fin häst och rida som youngrider. Folk får mer upp ögonen för en då och jag kanske hade sysslat med hästar på heltid... men sen hade jag också valt att kämpa ännu mer i skolan. Sen börjat plugga på högskola mycket mycket tidigare och valt något jag verkligen ville bli. Jag hade kämpat lite mer med att säkra min framtid, både på hästryggen och med skolan. Jag hade även gjort lite andra val när det gäller killar, chanser jag hade som jag inte tog. Just nu känner jag att jag står lite stilla, inte helt nöjd med mitt liv men det är ok.
 
 
 
MEN MEN, även om jag nu efter sista frågan kan känna att jag "ångrar" mina 10 senaste år och vill göra om dem. Så hade jag säkert aldrig hittat Corvette eller Cassador. Jag kanske hade haft flera usla år som youngrider, skadad häst eller tappat lusten med ridningen, haft flera pojkvänner som inte alls funkat... WHO KNOWS?! Så nä, jag vill vara där jag är nu och njuta av mitt liv jag valt allt leva. För jag anser att ALLT händer av en anledning, jag står här idag med allt runtomking mig på grund av de vägar jag valt att gå. Allt har en mening och jag är så glad att jag är den jag är idag, mig själv :)
 
 
 
 
 
 


Postat av: Elin
2014-11-25 - 09:46:26

Vad jobbar du med nu? :)

Svar: Jag jobbar på ett företag som heter Martin & Servera. Ett matlager =)
Ica

Postat av: Philippa
2014-11-26 - 06:26:15

Tack för jätte fina svar :) Det var kul att läsa<3 Du är bäst som du är ;) <3
Kram Philippa

Svar: Tack finaste du Philippa <3 Du är en mycket fin människa <3 massa kramar
Ica

URL: http://hopplapallarna.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: