#NoHateSe


 
 
Idag mina vänner, idag är det dagen då vi fyller nätet med extra mycket kärlek och omtanke. #NoHateSe är en tag som cirkulerar extra mycket idag på instagram och bloggar. Tanken är att man ska lyfta fram sina läsare där de har kommenterat något extra, men detta gör jag hela tiden så inget nytt på min blogg. Därför tänkte jag välja denna kommentaren som kom in för någon dag sedan, inlägget som hon kommenterade på kan ni kika på HÄR.
 
 
 
 
 
Therese är också en tjej som jag träffat genom bloggen, en underbar vän som alltid är glad och skriver fina kommentarer <3 Vi hann och träna tillsammans någon gång innan hennes fina Santos var tvungen att somna in på grund av en svår kolik. Jag vill hylla denna underbara tjej lite extra idag, tänker på dig vännen och hoppas snart att jag får träna tillsammans med dig igen <3 Tusen tack för dina varma och omtänksamma ord <3 (tror dock inte hippson skulle vilja intervjua mig men.. ;Även tack till alla er andra, NI är anledningen till att jag sitter här idag.  <3 
 
 
 
Gör samma som jag och många andra #NoHateSe,
hylla era läsare eller någon lite extra mycket!!
 
<3
 
 
 
 


Postat av: kaffehörnan
2014-11-04 - 15:35:22

Vad fin bild

Svar: Tack <3
Ica

URL: http://www.kaffehornan.se


Postat av: MalinKalin
2014-11-04 - 18:22:49

Jo jag tror Hippson vill intervjua dej! Bloggen verkar ju bli större och större så då får dom upp ögonen för dej. Sen verkar du vara en himla trevlig och vettig tjej som är lätt att tycka om :) Jag skulle lätt köpa en tidning för att läsa intervjun ;)

URL: http://malinkalin.blogg.se


Postat av: Mamsen
2014-11-07 - 10:49:02

Massa hjärtan från oss.
Så jättefin bild


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: