Tjoho, vilken söndag!!


 
 
 
Hopptränat, pussat på valpar och jobbat...
 
 
Jag och syrran passar hundarna i equipehuset i två dagar, söta men ack så busiga. Mamman är så himla gosig, hon hoppar upp i knät och bara ligger och myser. Jag har även jobbat 8 timmar idag, innan detta långa pass hade jag ett helt underbart hopppass på Cassador. Hoppade med enbart 3 hinder, ett sockerbitshinder på volt, sedan en oxer snett igenom och sedan ett räcke snett igenom på andra sidan. Så jag gjorde så att jag först kom på volten över sockerbitshindret, vände sen upp mot oxern och red runt och kom på räcket. Jag hoppade oxern och räcket som en stor 8. Avslutade med sockerbitshindret efter räcket igen. Jag fick göra halt två gånger framför räcket vid två olika tillfällen då han taggar till utan att lyssna på mig, men resten skötte han nästan glasklart <3 Vilket underbart pass, så himla glad och han hoppade så himla fint!! Nu är vi redo för hoppträning på tisdag!! =)  
 
 
 
 
Jag känner mig så otroligt lyckligt lottad att få vara en del av equipe. 
Jag tar inget för givet och försöker inte att vara mallig med det jag får.
Jag kanske har varit lite dålig med att visa vad jag har fått, men vet inte om ni vill se det?!
Nu ser jag fram emot detta år, jag kommer hjälpa Susanne och Fredrik med lite marknadsföring
och ni kommer få ta del av det här på bloggen. Jag kan erkänna att jag tror fortfarande inte detta är sant, nu sitter jag hos Susanne och skriver, men ändå, det är ju för många en dröm, även min, att få samarbeta med ett stort ledande, unikt och proffsigt företag. 
 
 
 
 
 
 
 
 


Postat av: Carolin
2014-05-12 - 09:53:55

De stallet jag var o jobbade i innan hade equipe sadlar o de är så skönt!! Får nog spara ihop pengar till en equipe till min stora ;-)

Svar: Härligt =) Ja det får du göra, verkligen värd en investering i det =)
Ica

URL: http://stallcarlsvik.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: