Sugen på grus eller prisutdelning?!


 
 
Någon bad mig sätta på läppglans ;)
 
 
Vilken dag, jag vet knappt vilken ände jag ska börja med.
 
Jag vaknade iallafall tidigt och åkte till stallet vid 8 och började fixa. Cassador fick gå ut i hagen och mysa några timmar medan jag och Alice åkte och köpte brunch och sedan satt vi på ett informationsmöte till 12. Vi tog in Cassador och badade honom och fixade, Alice gick även en lång runda med honom så han skulle torka. Jag packade in allt i bil och släp och vi följde tävlingarna online men det gick så långsamt. En annan i stallet som skulle tävla åkte iväg lite innan oss då hon skulle starta klassen innan mig. Men vi orkade inte vänta längre så vid 13.00 åkte vi sakta mot Ängelholm..
 
Väl framme satt vi först och flummade i bilen, orkade inte gå ut ;) Sen tittade vi på tävlingarna och gick mest och väntade.
 
VET NI VEM SOM KOM TILL TÄVLINGEN?!?! Bästa Michelle åkte ända från Åstorp på moppe för att umgås med oss och Cassador, även filmkameran hade hon packat ner. Denna gång kommer det bli lite mer film och prat, hoppas ni gillar det :)
 
Nu tillbaka till tävlingen, ja herrejösses vilken dag. Första rundan, på framridningen va Cassador helt magisk att rida. Mjuk i hela kroppen och låg stadigt i form och verkligen lyssnade på mig. Det gjorde att jag fick ett sjukt bra självförtroende. Det minskades tyvärr på framhoppningen där han va lite överallt och kändes bara ofokuserad. Sista språnget kändes dock ok. Vi gick in på banan och Cassador va helt galen och spänd, vi fick inget flyt alls. Vi va felfria på alla hinder men näst sista kom vi fel och han hoppade mig ur sadeln och jag hamnade på sidan och va påväg av. Men gudasnäll häst stannade med mig, hängandes på sidan och jag....va så in i envis och skulle bara upp i sadeln igen. Det kom en funktionär och frågade om jag behövde hjälp och jag sa "nej jag ska upp igen". Haha, och envisa jag kom upp igen!! Jag har aldrig åkt av Cassador och jag tänkte inte göra det idag heller ;D. Så jag fick till och med hoppa sista hindret!! Herregud så roligt de måste sett ut...ja vi fick det på film ;P Så 12 fel på grund av tidsfel och att vi stannade.
 
Och nu till det magiska... Jag bet ihop och laddade helt om. Det är något som jag själv tycker jag är bra på, att ladda om och inte gräva ner mig. Att faktiskt se mina brister och försöka ändra och göra det bättre på en gång. Inte lägga skullden på hästen och rida som en kråka. Nu är höjden 1.15 och klockan är efter 18.00. Jag rider fram honom lite innan bangång och han kändes fin igen, men denna gång va han mycket finare på framhoppningen. Jag bestämde mig snabbt att inte skratta runt inne på banan innan min start då Cassador är bäst på att vara i vägen. Vi travade in när det va min tur, travade lite och sedan i galopp. La en volt och red sedan mot ettan. Känslan kändes bra, Cassador va lagom taggad och allt flöt på riktigt bra. När vi kom i mål felfritt, varken hörde jag eller lyssnade efter vad jag kom. Jag hade kommit i mål med den bästa känslan ever, Cassador va mer än nöjd, han kändes så grymt fin. Sen kommer tjejerna och säger att jag låg tvåa <3 Helt ofattbart. Sen att jag blev nerputtad till en 6:e plats gjorde mig inget.....
 
Tänk er, min första och riktiga prisutdelning. Jag va helt i extas i ledet, 27 år gammal och jag kände mig som 5 år på Liseberg. Cassador va helt coollugn <3 Han njöt verkligen!!! Min fina underbara prins...<3
 
Mer bilder och film kommer upp sen =)
 
 
  
 
 


Postat av: Sara Ekman
2014-03-09 - 00:39:48

Underbart, grattis :D

URL: http://aamaziing.blogg.se/


Postat av: silverbjälke
2014-03-09 - 08:54:48

Grattis till båda rundorna, Jätteroligt att höra hela storyn. Hade du inte gjort den 1a rundan hade du kanske rivit i andra klassen. Egenskapen att bita ihop och lägga bakom sig för att plocka fram lite jävlaranamma är en enorm tillgång.

Bra gjort, stort grattis. Lev på känslan.

Svar: Tack fina vän, och tack för dig mail, tänk om det blir verkligt =) Så himla spännande!! =) Så glad att du tänkte på lilla mig, det är för mig väldigt stort!! Och tack för all din feedback jag får, det är nog få bloggar som får den feedbacken av rutinerade ryttare som du och några andra här ger mig. Bara det är som julafton varje dag <3 TACK!!
Ica

URL: http://finest.se/silverbj%C3%A4lke


Postat av: Ryttarlivet.com
2014-03-09 - 11:06:41

Kul att läsa! Blir du nervös inför tävlingarna? Stort grattis, vad duktigt av dig att kunna ladda om och prestera så bra efter en lite skakig start.

Svar: Haha, nej det blir jag inte, eller jag kan bli lite ängslig när Cassador är som tio hästar och är lite överallt och det blir ju bara så pinsamt. Men så fort jag är inne på tävlinsgbanan så har jag lagt alla nerver utanför =) Tack <3
Ica

URL: http://ryttarlivet.com


Postat av: johanna
2014-03-09 - 11:59:15

wohooow grattis :D

URL: http://tigermysig.blogg.se


Postat av: Amanda
2014-03-09 - 15:04:53

Åh så roligt grattis!!

URL: http://amandadudas.blogg.se


Postat av: Anja
2014-03-09 - 16:20:16

Hej!
Jag har en bloggtävling på min blogg där Du kan vinna ett par EC hand! EC hand fästs enkelt på tygeln och hjälper ryttaren att se hur mycket stöd man har i handen! EC hand har ett värde av 549 kronor och kan användas av alla. Passa på att anmäla dig till tävlingen, tre enkla regler :)
http://castarha.wordpress.com/2014/03/05/vinn-ett-par-ec-hand/

URL: http://castarha.wordpress.com/


Postat av: Matilda
2014-03-09 - 18:11:15

SÅ himla kul och ja, man MÅSTE ha läppglans annars går det inte alls! ;)

Svar: haha, jag hade alldeles för lite i första rundan så jag drog på tio lager till andra och JA, det hjälpte ;P haha!!
Ica

URL: http://www.showjumper.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: