Rickard rider Cassador


 
 
Nu kommer klippet som en del av er har väntat på. Jag missade att filma första gången när de kom på linjen som låg på långsidan då kameran va fullproppad med klipp men jag fick med andra gången. Sedan hoppade inte Rickard honom så mycket då han själv sa det att det inte är det han behöver träna på. Hoppa det kan han redan det är allt runt omkring som ska trimmas in.
 
 
Eftersom jag åkte själv så var det lite svårt att filma mig och Cassador i början. Tänkte jag skulle försöka ha lite för och eftersnack som ni har efterfrågat. För mig känns det skitkonstigt så ni får vänja er vid att jag inte riktigt kan det här med en levande kamera. Och ni får gärna skratta till de första sekunderna när jag helt lämnat hjärncellerna hemma ;) Inte lätt när det är svårt.. Glömde dock eftersnacket denna gång men jag hade brått hem till sushilunchen =)
 
 
 
 
 
 
Jag har försökt att skriva ner det som Rickard säger i klippet nedan, ni kan även lyssna på det om ni vill men försökte även få ner det mesta i text.
 
 
"I höger varv så vill han gärna trycka sig mot staketet och i vänster varv så vill han gå innanför.... Man kan göra det inveklat eller man kan göra det enkelt. Han är mjuk och vill vill gärna böja sig till höger, men även stel i vänster. Så det gäller att rida så han tar stöd på den svaga till höger. Det ger lite mer så att han hamnar i balans, i början när jag galopperar och känner efter hur han är själv så, så skenar han nästan runt med mig. Så då vet jag hur det känns och börja träna på det här att han ska lyssna lite. Det har mesta att göra så att jag kan galoppera utan att hålla i honom, så han kan ligga kvar, lyssna och vänta. Han är så jädra ambitiös så han försöker lyssna och förstå direkt vad jag menar. Som här, han vill gå lite som en banan till höger så fort jag tar tyglarna, det gäller att få honom rakare. Alla hästar är ju så mer eller mindre, livet ut.
Det är en väldigt fin häst."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Postat av: Erika Pettersson
2014-03-07 - 20:18:55

Taggad pålle :)
Men fin och kommer säkert bara bli finare o bättre med mer träning. 😥😨☺😊

URL: http://erikapettersson.webblogg.se/


Postat av: Sara Ekman
2014-03-07 - 23:05:36

Så kul att se :D

URL: http://aamaziing.blogg.se/


Postat av: Anonym
2014-03-08 - 14:21:54

fin film dock tycker ja de ä ett stort minus att han rider utan hjälm:)

Svar: Han glömde den i början men sen kan du se att han har på sig den ;) Jag vet att både Amanda och Rickard hoppar sina hästar med hjälm, vilket inte många gör. Skärpning ;)
Ica

URL: http://meandmyeiro.blogspot.se/


Postat av: Jessica
2014-03-08 - 17:14:21

Vad intressant att man riktigt ser hur han (ryttaren) "paddar" (internt :P) och det är väldigt roligt att se :)
Men vad fin han är (Cassador ^^), roligt men annorlunda att se någon annan på hans rygg :)

URL: http://vinna.blogg.se


Postat av: Lina Sällberg
2014-03-08 - 19:54:56

Såg första minuten och tänkte "jaha, var det inte värre än så", men sedan såg jag. Känner igen min skimmel i din pålle! Tålamod. :)

URL: http://sallberglina.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: