Något jag gillar att göra <3


 
 
 
Jag älskar verkligen att lyfta fram mina läsare, som jag sagt och kommer att säga flera gånger, det är NI som gör min blogg <3. Jag hade nog varit en vilsen tjej utan era kommentarer, feedback och låånga mail. <3 Så nu är det dags att lyfta upp er igen!! Tack för att ni är ni och att ni finns här tillsammans med mig och bloggen.
 
 
 
Marie
 
Jag tycker din blogg är rolig att läsa, du verkar vara då glad och positiv och det smittar av sig, därför tycker jag det är roligt att gå in här :) Men nog läser jag även bloggar som provocerar osv men dom känns typ "falska", din blogg är mer hemtrevlig och mera naturlig på något sätt :) jag hoppas du fortsätter på samma bana som nu :)
 
 
Kul, men SE UPP!!! tänk efter innan du gör om. Din blogg är just DIN blogg för att du håller den enkel och rak både i layout och text. Gör du om finns risken att du gör den för lik andra som kör på ett tråkigt koncept som går ut på att sälja in sitt eget fejs och klippa in smink stup i kvarten. du har ett tema som funkar, Din egen ridutveckling och Cassador och nu även lite test och tankar kring Equipe sortimentet. Fortsätt vara "en tjej av folket" Det är bra och det gör din blogg till din, fastna inte i "tyraträsket" som så många wannabees försöker kopiera. hon lyckades för att hon var först, men idag är den sorten helt ointressant.
 
bra att du satte upp en duktig ryttare och fick se hästen hoppad av en annan. Rickard är duktig, speciellt på de yngre hästarna och nog helt rätt kille att sitta upp. känner honom inte men har tävlat på samma ställen massa gånger så jag vet att han är bra i sadeln. jag tror att det var väldigt klokt sagt av honom gällande att C måste lära sig vänta och slappna av för att kunna bygga upp styrkan så tekniken sitter för större klasser. måste få honom att hoppa på styrka och teknik mer än på snabbhet och iver. kul häst!! trodde det var LUX blod i honom men ser att det inte var det, men andra fina blodslinjer var det och jag tror ni kommer lyckas med dina mål. som sagt, ta åt dig av vad R sade och försök bygga upp styrkan och tekniken i lågt tempo och på dina instruktioner så han inte hoppar lika mycket av egen iver och lust. kul att se er på G
 

Christa
 
Jag gillar dig just för att du inte är provocerande och för att du är ödmjuk. Ibland tycker inte alla lika, vilket är ok, men man måste inte trycka ner sin egen åsikt i andras halsar, vilket du absolut inte gör. Det kallas respekt! 
Kram på dig ❤️ 
Tant C
 

Rebecka 
 
Kom ihåg att man inte kan vara alla till lags hur mycke man än försöker. :-).
 
 
 
Bra skrivet. Bloggvärlden är ganska naiv när man tänker efter. Klart man mest vill visa det man gör bra och det som ser bra ut. Det är lätt att tro att allt är rosaskimrande hos andra av den anledningen. Jag brukar tänka på mig själv, klart jag lägger upp de finaste bilderna t.ex. och sållar bort de fula. Och om jag gör det, då gör andra det också. Ingen rider sådär perfekt jämt, som bilderna visar och ingen har det sådär supergulligullebra hela tiden som texterna säger. Jag tror att vi alla är ganska lika.
 
 
Meeeen drama är ju så himla kul att följa :/ provocerande bloggare tjänar läsare tror jag men man får också stå sitt kast för skiten man får igen. Hur som helst så har du ruskigt fint hår!
 
 
Therese
 
Jag som aldrig skriver "tihi", måste här skriva TIHI! ;) Erica, din blogg kommer att bli stor, glöm inte bort oss som följde dig först haha :P Provocerande.. ALLT kan ju vara provocerande, frö rätt person att ta åt sig. 
Snacka skit, ja vem tusan gör inte det! Sedan kanske man ska passa sig lite för vad man säger. Meeen det är väl toppen att du gör dig ett namn, eller? ;)
 
 
Tänkte bjuda på en halvfulbild på mig <3 Medans Cassador skiner.
 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: