Näst sista dagen :(


 


Jag tror jag pratar för oss alla nu som gått kursen, ingen vill nog åka hem i morgon. Vi alla har lärt oss något nytt, utvecklats och klättrat i stegen. Jag såg ljuset i tunneln på dressyren men hoppningen grävde vi en liten grop. Som tur va blev den inte djupare utan tack vare Henriks enkla men så kloka övning kunde vi skyffla över allt grus igen. Cassador fick tänka hela tiden, en bom på marken och olika övergångar före och efter. Övningen gick ut på att han skulle lyssna på mig, bli kvick men ändå lugn. Det var helt magiskt, Haag har aldrig någonsin fått uppleva denna sida hos Cassador. Kan hända att jag har utvecklats, klättrat i stegen och med det får jag en lugnare häst. Sen tror jag inte att jag kan trolla bort han temperament och glöd på banan, men några strån lugnare kanske. Som Henrik upprepade hela tiden, "Så fort han drar, spänner sig eller slutar att lyssna på mig så får han inte hoppa. Den belöningen får han när han är avslappnad"

Igår va jag ledsen, irriterad och kluven. Cassador va lite ledsen, arg och inte alls sig själv. Idag lyste han av glädje, ingen stress, ingen spänd häst och Cassador gick ut från ridhuset med massa positivitet. 
 
I morgon blir det hoppning på förmiddagen och efter lunch ett dressyrpass innan hemfärd. Ser verkligen fram emot sista dagen :,(
 
 
 


Postat av: Johanna
2014-06-19 - 12:34:05

tråkigt att kursen redan är slut, men kul att ni utvecklas så mycket! :)

URL: http://tigermysig.blogg.se


Postat av: Escaping Reality-ett nytt liv i Shanghai
2014-06-19 - 22:26:12

Skönt att det har lossnat lite till för dig, låter som att träningn ger resultat!

URL: http://escapingreality.spotlife.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: