Helgen är slut...


 
 
Vaknade upp i morse med ett helt tyst hus, ingen trafik utanför, bara fåglar som kvittrar och solsken genom fönstret. Jag gick till stallet, FEM MINUTER tar det, fodrade och släppte ut hästarna på gräs och var klar vid 08.30. Gick då hem och åt frukost på tomten och solade lite innan jobbet, 12-15 jobbade jag, väldigt lagom och extra bra betalt idag :) Sen har jag bara njutit av dagen, tog en långpromenad och hämtade min Cykel som va det sista jag lämnade kvar vid den gamla lägenheten. Sen va jag så himla trött så jag gick och la mig lite, då jag egentligen skulle blogga vid 18.00, vaknade sedan 20.20, OPS!! Sen dess har jag suttit med ett väldigt viktigt mail som jag skulle tagit tag i för längesedan men droppen va nu. Inget som rör bloggen utan det har med saker och ting där jag står uppstallad. Gick även till stallet vid 22.00 och fodrade och pussade på min stjärna.
 
När jag tittar på honom nu, ögonen, kroppen, pälsen och allt. Så ser man verkligen att han mår bra nu!! Som jag har kämpat med honom, hull och allt. Min vackra och fina vän, jag går dagarna in och dagarna ut och bara ler nu. Jag gå och tänker... undrar hur vår resa kommer att se ut?! Vad kommer vi att få vara med om!? Jag vet att jag har en magisk häst, en som inte är som alla andra. Jag säger inte att han är världens bästa häst men jag vet att han är unik och har det där för att gå långt. Tänk va roligt om ni får följa med på en magisk resa här på bloggen, tänk om vi når toppen.... <3 <3 <3
 
 
 
 


Postat av: silverbjälke
2014-06-09 - 10:31:09

Kul att bitarna börjat falla på plats och du kan byta osäkerhet mot avslappning, minns att du tyckte det var svårt-jobbigt-osäkert och tråkigt att inte veta ang foder, hull, energier osv. Roligt att se honom nu, han har mognat massor och vuxit i sig själv som man säger. Fin, Riktigt fin faktiskt.

URL: http://finest.se/silverbj%C3%A4lke


Postat av: Jenny
2014-06-09 - 18:47:13

Han är verkligen vacker! Och ser mycket välmående ut :)

URL: http://videungens.wordpress.com


Postat av: Ryttarlivet.com
2014-06-09 - 22:18:31

Åh så fin han är och vad kul det är att det går så bra för er nu. Allt slit har verkligen lönat sig. Nu kan ni gå hur långt som helst! Heja heja heja!

URL: http://www.ryttarlivet.com



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: