Fick ett gott skratt <3


 
 
Caroline, som tar hand om Corvette, har många läsare på sin blogg och när hon hade en frågestund ställde en läsare en mycket rolig fråga =) 
 
 
Om Chuck och Corvette var människor, hur skulle du då beskriva dem?
Svar: 
Jag skulle beskriva Chuck som en riktigt riktigt snygg kille som alla tjejer vill ha. Dessvärre skulle han vara väldigt feg och försiktig av sig och skulle inte direkt vara någon som skyddar tjejen i alla lägen, utan mer någon som springer för livet så fort något läskigt händer. Han skulle dock vara väldigt snäll och alltid tänka på andra före sig själv.
Corvette skulle jag säga skulle vara diva nummer 1. Hon skulle alltid ha det snyggaste och dyraste, helst skulle alla göra som hon sa också. Jag tror att många hade velat ha henne som vän, men ingen hade kunnat bestämma över henne och hon skulle välja sina vänner noga. Jag tror att hon skulle göra allt hon ger sig in på helhjärtat och inte avsluta förens hon är nöjd.
 
 
IMG_2081
 
 
 
 
Som jag skrattade när jag läste om Corvette, verkligen henne upp i dagen!! Jag skulle bara lägga till att ingen får vara hennes vän om de inte kramar henne ofta och ger henne massa pussar, det är ett måste ;)
 


Postat av: Caroline Bågfeldt
2014-06-10 - 06:42:25

Så jag lyckades så bra ändå, trots att jag inte känner henne helt än. Men hon är ganska lätt att läsa av, hon visar direkt när hon inte tycker om något och likadant om hon gillar något. Hon gör det så okomplicerat egentligen. Haha, bästa Corvetten! :D

URL: http://carolinebagfeldt.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: