Regn och olycka :(


 
Vilken kylig och regnig dag det varit, det mullrade även flera gånger men såg bara någon enstaka blixt. Som tur va fixade jag tidigt riktigt bra läktarplatser i mitten högst upp under tak, då jag även idag va överflödig på jobbet och fick ledigt ;-) Så jag har suttit och tittat på massa fina  hopphästar, synd va det för Malins grymt fina häst som hoppade som en Gud. Men orkade tyvärr inte riktigt i sista kombinationen och smet åt sidan. Malin fortsatte sedan snyggt och helt oberörd av det som hänt. För henne var det ett litet misstag som kan hända, för andra kan ett sådant misstag vara ett världsproblem.
 
Som jag sagt innan så älskar jag att titta på ryttarnas kroppsspråk och hur de hanterar situationer. Jag kan ärligt säga under mina 2,5 år på tävling så har jag blivit arg en gång på Corvete när hon va riktigt stoig och tryckte på lite extra, enbart med sporrarna men efter det skämdes jag så mycket och hade sjukt mycket ångest. Aldrig mer sa jag, aldrig mer ska jag rida som en kratta och skylla på hästen även om humöret inte va toppen hos oss båda. Jag kan få ångest och gråten i halsen när jag ser en del rida samma visa om och om igen. Visst va jag ingen stjärna för 2 år sedan och inte nu heller men jag vill utvecklas och jag vill göra rätt för mig och min häst. Om Cassador river eller skulle få ett stopp så är det ingen big deal för mig. Hem och träna på det som gick fel, mer styrka?! Bättre vägar?! Ridningen?! Även förtroendet för varandra kan brista när det blir fel på banan. Hem och träna, gör om och gör rätt!! 
 
Hände även lite läskiga och tråkiga olyckor idag men förhoppningsvis mår alla bra <3 
 
Nej nu måste jag sova, lååång och rolig dag i morgon, helt ledig är jag, men kommer stå lite o montern. Hojta till om ni är där eller vill tävla :) Godnatt alla fina läsare!! 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: