Glad och ledsen..


 
 
 
 
 
 
Hela dagen har varit helt underbar, vi landade i Falsterbo efter 12, solen sken och det var verkligen varmt i luften. Vi plockade i ordning där vi skulle sova, sedan tog vi cyklarna till ett lunchställe och mättade våra hungriga magar. Susanne ringde och behövde lite hjälp i equipemontern så vi cyklade dit efter maten. Väl tillbaka sen började vi laga mat, riktigt jäkla god mat blev det. Vi stekte lax och gjorde sedan en vitlökssås med vittvin i. Till detta hade vi kokt nypotatis, stekt sparris och vita långa bönor i smör. Mmm, blev nästan hungrig igen ^^ Till efterrätt blev det jordgubbar, blåbär och grädde, nej det går ingen nöd på oss.
 
Vi har cyklat hela dagen hit och dit så vi kände för en kvällspromenad, gick och hälsade på Emelie som jobbar för Viktoria Almgren. Men nu väl tillbaka läste jag ett inlägg på en blogg som får mig att inse hur sårbar man är som människa och vad fort underbara liv kan tas ifrån en. Jag tror på meningen men när det gäller döden vill jag helst inte prata om det. Varför ska det vara meningen att just han/hon dör på grund av att det va meningen så?! Kanske det är så men varför sparka på någon som redan ligger ner?! Det gör så ont i hela mitt hjärta och tårarna kryper fram för jag skulle aldrig kunna vara stark nog att hålla dem tillbaka. Jag önskar jag kunde trolla och få saker och ting ogjorda men tyvärr går det inte i denna värld. Jag vill bara krama om dig vännen, även om jag inte känner dig så väl. Försök inte att vara stark, sörj nu, lägg dig på marken och skrik, för det är nu det är ok. Att hålla det inne är aldrig bra och att försöka vara stark och gå vidare på en gång. Stanna upp och låt dig sörja, när du känner dig redo ska du resa dig upp och aldrig mer blicka tillbaka på det dåliga, minns bara det som va bra och njut för evight alla dessa roliga och kärleksfulla minnen. Va rädd om varandra, älska mer än att hata, sprid kärlek och omtanke... You never know when its time to fall to the ground and never get up again 💕 
 
 
 
 


Postat av: silverbjälke
2014-07-05 - 08:45:27

Jo, livet skall levas fullt ut på både gott och ont. Falsterbo från tisdag och framåt :)

Det var ett väldigt bra och sunt inlägg du gjorde häromdagen rörande dig, din välhoppande kille och dina insikter kring er som ekipage och framtiden. Det du nu nått fram till och den mogna - insikt du fått är vad som kommer lägga grunden till att det går bra, mkt klokt:) kul att se/höra.

Svar: Tack vännen!! Jag lär mig varje dag och växer med min uppgift som ryttare och ägare till en mycket fin häst. Kommer skriva ett till sunt inlägg om en stund, först mat :) men du, om du är här nere hela veckan sen, får man träffa dig?? ;-)
Ica

URL: http://finest.se/silverbj%C3%A4lke



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: