NU ÄR JAG HEMMA!!!


 
 
Vill först och främsta säga att NI, mina läsare och följare, är grymma <3 Trots dålig bloggning under 10 dagar i Falsterbo så tittar ni in här varje dag ändå!! Tack fina ni :)
 

Nyss hemkommen och jag har hunnit packa upp det mesta och lagt en hel hög till tvätten.
Så himla skönt att ta tag i det på en gång annars står det bara där. Jag slänger upp två bilder på vad jag fick med mig hem från Falsterbo, det brukar nog för andra bli mer yttre saker och ting men för mig har det blivit prio ett till insidan. Så jag har varit förbi många foder och tillskottsmontrar och frågat "Varför ska jag köpa produkter av dig?? Vad behöver Cassador som både bygger upp och lugnar honom?? Ungefär så frågade jag några stycken.. Fick självklart många olika svar och jag kommer inte ens ihåg alla jag var hos men jag vet att jag var hos NAF, ni vet den flaska magnesium som jag köpt innan av dem men fick knappt i honom. Jag frågade hur jag skulle göra och de tyckte att jag skulle spruta in det i munnen och det svaret gillade jag inte.. Jag vet hur känslig Cassador är och jag vill inte att han ska hata mig =/. Så den som lyckades att övertala mig bäst va en återförsäljare för Equistro. Henrik Ankarcrona använder sig av produkter från dem så jag var väldigt nyfiken på vad de hade mer. Jag trodde att jag skulle köpa samma som Henrik hade, ett som lämpar sig för orolig/miljöombyte men säljaren tyckte något helt annat utifrån vad jag berättade. Så nu fick jag med mig Myo Power - Aminosyror och sedan Excell E Powder - För muskulaturen. När vi stod där och pratade kom det fram en annan tjej och då berättade säljaren att denna tjej kom med en smal häst som hade haft svårt att gå upp i vikt men säljaren lyckades få upp hästen 200 kg +. Det impade verkligen på mig och såg nu Cassador framför mig, ialf 100 kg+ hade varit guld värt. Så nu är jag så mega-supe-duper-taggad på att använda detta och se vad det bär av, både insidan och utsidan. Säljaren bad mig ringa om en månad och berätta vad jag tyckte, hon sa att hon aldrig gjort någon besviken. Ps: hon älskade Cassador när hon fick se en bild av honom, så hon blev extra taggad på att få honom ännu finare :) DET kallar jag service och bra riktigt bra säljare!!! 
 
Jag fick även med mig foder som jag ska prova, jag gillar ju hippos foder och fick nu tips av en hippoexpert att testa HippoGrov - Alfa Müsli för ökad vikt och de gjorde även stor reklam för Slobber Mash som ett återhämtningsfoder efter hård prestation.   
 
 
Så taggad på att se om det funkar, 478 kg ska bannemig vara ett minne blott (hoppas jag).  
 
 
 
Ni kan även se hjälptyglar, Golden Wingbett, lite godis och bästa fundet,
en söt topp och skjorta för 300 kronor =D
 
 
 
 
 
 
 
Måste iväg till mataffären då kylen är helt tom
men hinner kanske blogga mer sen, har flera inlägg som ska in!!
 
 
 
 


Postat av: MalinKalin
2014-07-13 - 21:10:47

Oj lät som värsta dunderhonungen det där! Hoppas det funkar bra på Cassador :)

URL: http://malinkalin.blogg.se


Postat av: Johanna
2014-07-13 - 21:20:13

Hoppas något av fodren funkar! :)

URL: http://tigermysig.blogg.se


Postat av: aspoonfulofsugar.blogg.se
2014-07-13 - 22:11:27

Hej Finis! Synd att jag inte såg dig på Falsterbo, hade varit kul att se dig IRL. Men jag var med och tävlade i din tävling, hoppas nu att jag vinner! När dras vinnaren? :)
Tänkte bara meddela att jag nu är igång bloggandet igen men på ny blogg, denna gången inte renodlad hästblogg utan mer allt-i-allo! Välkommen in till min och Poletts nya sida(som fortfarande är lite under uppbyggnad!)! Kramis! :)

Svar: Hej fina du :) Nej jag hann knappt va i montern i slutet av veckan som jag ville, men det blir fler gånger!! Va bra att du deltog!! Vi kommer utse 3 vinnare i morgon, det blev så sent nu :) Ha det gott!! Kram
Ica

URL: http://aspoonfulofsugar.blogg.se/


Postat av: Magda
2014-07-14 - 21:44:38

Jag har sedan något år tillbaka använt mig av equistros exell e powder å älskar de. Tänker aldrig sluta ge de till mina hästar. Tycker de hjälper dom otroligt bra med att sätta muskler och att dom blir jämna och fina i muskulaturen:) hoppas de funkar för dig också


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: