Vilken helg =D


 
 
Fullt ös hela helgen, första gången jag riktigt får sätta mig ner och ja jag vet att jag nu lovat massa inlägg, men jag har sovit 5 timmar inatt. OPS, my bad!! Men vill man leva fullt ut får man klämma in allt man kan på den lediga tid man har ^^.
 
Tänkte ialf berätta lite om helgen. Igår va en riktigt nyttig dag på hästryggen, massa massa intryck och huvudet kliade som tusan. Jag vill så mycket med mig och Cassador, jag vill att allt ska funka men han är banne mig ingen lätt häst att rida. Övningen som vi gjorde kommer att komma upp i morgon, sjukt svår om man har en het häst men när den heta hästen väl slappnar av så är det världens bästa känsla. Min häst VILL VERKLIGEN göra rätt för sig. Han vill och vill och kämpar. Hans svaga högersida gör att han vill smita undan med kroppen och kickar med bakbenen, men han tjurar aldrig ihop och ger upp.
 
På kvällen sen kunde jag inte hålla mig borta från min TJING MING TJANG OMJ JING SUUUUSHII ;) Blev ett vin som passade till det och sedan väntade jag på att en vän skulle höra av sig. Killarna från jobbet va redan ute på krogen men jag kunde inte bestämma mig. Visste ju att jag skulle upp tidigt, banhoppning och sedan jobba. Meeen, jag kunde inte låta bli. Stack ut till Harrys där jag träffade Dennis och några killar, även Cricke från stallet, hon jobbar där, sen kom Isabella. Träffade MYCKET trevliga människor ute, hehe...... ;) Några timmar senare, ops, va visst sist ut från Harrys men jag valde ialf inte att gå ut till ett dansställe. Vaknade 5 timmar senare och va en aning sleten, hoppade i ridbyxorna glatt ;).
 
08.50 hoppade jag upp på hästryggen och Cassador va INTE det minsta trött, snarare tvärtom, ännu mer taggad. Han ser ju alla hinder och han vet att det är en bana som ska hoppas. Men jag kämpar på med den uppvärmning Amanda hade, förvänd galopppå ena halvan. Sakta av till skritt och byt, ja det är lättare sagt än gjort med en taggad häst... jag bröt ihop några gånger men kom tillbaka lika fort. Jag ger aldrig upp men ibland är det bra att bryta ihop, ladda om och försöka en gång till. I slutet lyssnade han jättefint men nu har vi ännu mer att jobba på ;) Amanda tränade för både Peter Eriksson och Sylve söderstrand förra veckan och hon använde sig av de övningar och bana som hon hoppade. Jag ska rita upp övningarna och hoppbanan i morgon så kan ni själva testa det. Nu till banan idag, vi byggde den igår innan vi åkte hem och det blev 8 hinder men 13 språng. Sjukt bra att kunna bygga en bana med få hinder men sedan kunna hoppa 13 språng ändå. ALLT ÄR FILMAT men tyvärr har jag inte filmerna utan en annan i stallet filmade med sin systemkamera så jag ska få klippen i veckan. Då ska jag klippa ihop allt till en film och utverdera och skriva om allt. Så jag skriver inte mycket mer nu, utan ni får vänta lite till. Vet att ni hatar mig just nu när ni får vänta på allt... <3 Hoppas det är OK.
 
 
 
 

Målade mina naglar igår :)
 
 
 
 
 
 
Tog lite bilder på min outfit och en egobild innan jag fixade håret ^^
 
 
 
 
 
 
Amanda tog med sig ett Micklemträns med ett eggbett till Cassador. Det märktes att han gillade det på en gång men behöver nog rida in sig lite på det. Jag ska får låna det tills jag hittar ett eget, tänkte jag kunde kika på alla olika modeller i Scandinavium, då har man ju allt under samma tak och man kan pilla på allt. :) Jag kan avslöja att den känslan jag fick med Cassador under min sista runda och Amandas feedback, det var de bästa någonsin. När polletten väl trillar ner, när jag gör rätt så gör han rätt. Fy fan vilken galen men underbar häst jag har <3
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: