Uppdatering i sängen :)


 
 
Idag var det verkligen en kaosdag, huh, snälla inte fler sådana 2014. När jag trodde det värsta så tänkte någon på mig "där uppe", tänk va livet kan kännas surt och sedan vända på en kvart. 
 
Vid lunchtid kom det några verkstadskillar och hjälpte mig med bilen. Vi försökte med låsspray, varma nyckeln m.m. Inget hjälpte!! Sedan bad de mig hämta vatten, varmt vatten, och hokuspokus så kunde vi vrida om nyckeln. Vilken lättnad ^^, för någon hade visst glömt plånboken i bilen...jobbigt värre! Sedan satte sig en av killarna vid ratten och försökte starta bilen, helt paff blev jag när den gjorde det. Ja det va tydligen inget fel på batteriet, huh!! Men sen när vi satte oss i bilen, då jag bad den ena killen följa med mig så jag kunde hitta till verkstaden, så var det is på insidan av rutan. Det har aldrig hänt tidigare, väldigt märkligt. Jag frågade även mannen varför inte nycklarna funkade med automatiken. Han trodde att jag hade fukt i bilen och när det frös så slog det ut det automatiska i bilen, så han bad mig ställa bilen i ett varmt garage eller ställa in den någonstans med en fläkt. Det är dessa stunder man önskar att mor och far bodde här, eller någon kunnig (manlig) släkting ialf. Hade ju underlättat något!!
 
 
 
 


Postat av: emelie
2014-01-14 - 02:56:31

Usch vilken dag, låter som ett lättare stressutbrott låg och pyrde under ytan. Hoppas morgondagen flyter på lite bättre:)

URL: http://komkoma.blogg.se


Postat av: ・゚♥ ✞ ✧:* Neapocalypse - Sveriges unikaste hästblogg! *:・゚♥ ✧* ▲
2014-01-14 - 07:25:18

Jobbigt när man inte har garage! :/

URL: http://neapocalypse.blogg.se


Postat av: Lina
2014-01-14 - 09:53:10

Haha nu finns det även tjejer som är duktiga på att mecka bil ;)

Postat av: Allroundryttar'n - Anna & Polett
2014-01-14 - 10:00:12

Åh jag får ALLTID is och imma på insidan av min bil. SÅ JÄKLA JOBBIGT! Tar flera minuter innan imman är borta så jag kan se något och köra iväg. Dumma dumma Tenkik-bilar...!

URL: http://www.allroundryttarn.horseworld.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: