Ja vad ska man säg..


 
 

När man har massa otur, krångel med bil och allt, så vänder det och man blir glad. Ja sen så vänder det igen... Suck!! Idag åkte vi till Tandis, det kommer en grym tandläkare från stockholm som är världskänd, åker runt i hela världen och håller till mycket i USA med. Han skulle åka runt i stora delar av Sverige i några dagar på inbokade platser och jag lyckades få tag i en utanför Halmstad. Denna mannen är väldigt upptagen och skulle kommit redan i höstas. Jag åkte i god tid då jag bara fick några timmar ledigt från jobbet och vi väntade och väntade... och väntade. Vi ringde och ringde och ringde, alla började bli oroliga då Tandismannen aldrig gjort så här tidigare. Tillslut fick jag ringa jobbet och kolla om det gick ta ledigt helt och Chefen ringde tillbaka efter en stund och sa att det va helt ok. Skönt, då slapp jag ett mindre problem, vi väntade en stund till och då fick vi ett samtal. Han förklarade att han hade legat på sjukhus över natten och mobilen hade laddat ur, han hade fått åka in akut för att han hade fått blödande magsår. Stackars kille, synd om honom, synd om oss...
 
Så när jag redan fått ledigt tog vi hästarna och begav oss ut på värsta grymma travslingan som låg precis i närheten, när jag ändå var där kunde ju Cassador får göra någon nytta då det inte blev något av med Tänderna. Väl ute på banan, jag säger då detta, Herrrrrreeeeguuuuuuuud VILKEN TRAV!! Det gick så fort i traven att både jag och Sandra red i montésits!! Shit, jag har verkligen både en dressyrhäst, travhäst och en hopphäst =P Jag trodde att han direkt skulle falla in i galopp när det gick så fort, men ICKE, Shit va grym min kille är!! Så nu är jag megasugen på att åka dit snart igen och både travträna och göra galoppjobb. De sandar och saltar på vintern så det är aldrig hårt. Riktigt riktigt bra underlag och bred väg =) Tror Cassador gillade det skarpt och han fick även en hingst som kompis, båda gillade varandra, min fina snälla stoora häst.
 
Nu är jag hemma och heeeeeelt slut, mitt huvud och min kropp orkar inte mer. Syrran har fixat megagoda köttbullemackor och jag ska snart lägga mig i soffan och förmodligen somna framför en film. Om jag hade åkt tillbaka till jobbet ikväll hade jag nog somnat i ett hörn :) Tack bästa jobb för att jag fick ledigt!! <3
 
 
 
 
 
By the way, det blir ett Tandisbesök i morgon så Cassador slipper inte undan och inte min plånbok heller ^^ IIIIIH!!!
 
 
 
 
 
 
Min fina prins hittade äntligen sin shettiskompis, finns ju inga i våra stall, bara i ridskolestallet. Han sa att han ville ta med honom hem och myste länge med honom innan det va dags att åka. Såå söta <3
 
 
 
 
 
Cassador fick stå inne i flera timmar och vänta och vänta.. han va helt cool och lugn, trivdes som fisken på en gång. Jag sa det till Sandra att vi kunde byta häst så kunde hon köra in honom och jag trimmar någon av hennes hästar, men bara på skoj ;-)
 
 


Postat av: ・゚♥ ✞ ✧:* Neapocalypse - Sveriges unikaste hästblogg! *:・゚♥ ✧* ▲
2014-01-14 - 19:49:21

Haha vad söt han är! :D
Det är så kul att bara köra gasen i botten, hehe ;)

URL: http://neapocalypse.blogg.se


Postat av: Allroundryttar'n - Anna & Polett
2014-01-14 - 21:11:36

Åh gud så kul med traven! Ibland förvånas vi över våra hästar!

Vad otur med tandläkaren! Kan du inte göra ett inlägg imorgon efter vad han tandläkaren sa? Låter så sjukt intressant om vad han har att säga om han så så bra!

URL: http://www.allroundryttarn.horseworld.se


Postat av: Christa
2014-01-14 - 21:14:10

Trist att få vänta så där på en tandis :(
Vore drömmen att få ha en travbana som höll för arbete året runt. Väldigt nyttigt med galopparbete på rakt spår (nästan)
Hoppas tänderna blev bra fixade av honom. Har hört av vår tandis att vissa som utbildats i USA inte raspar bort de vassa utskotten på sidorna "för de är naturliga". Aj, det är ju dem man vill få bort om de finns.
Kram, Tant C

URL: http://sangrud.se


Postat av: Wilma
2014-01-14 - 21:30:02

Hihi å så roligt det där med traven! Älskar bilden med hästen och tänderna, för go! ^^

URL: http://wilmafur.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: