Glömde en viktig fråga


 
 
Jag är ju skyldig till en känga som jag gav dig för ett tag sedan även om jag inte menade något illa och den kommentaren tog du i och för sig inte bort samt att du svarade så det var snyggt gjort ;) Men annars då, har du fått någon taskig kommentar någon gång och plockat bort den eller kommer vi att kunna se det här? Var går gränsen i så fall?
Nu är det ju verkligen inte så att jag hoppas på att du ska få en massa dumma kommentarer men jag kan tänka mig att det alltid droppar in något på alla bloggar.
Nu har jag ju ingen blogg men tror att min gräns går vid personangrepp, övrig kritik kan jag nog ta och svara på men kritik ska alltid vara konstruktiv.
Jag försöker leva efter det själv och hoppas att jag lyckas

Tror att bloggen kommer att bli större och större så fortsätt som du gör att uppmärksamma dina läsare och svara på våra enkla små frågor :)
 

Haha, älskar verkligen när jag får långa kommentarer som är lite kluriga, Lina står ju ofta för dem <3
Jag har PEPPA PEPPA PEPPA PEPPA faktiskt inte råkat ut för några elaka kommentarer än, tror min blogg är så ren från provocerande saker att det blir svårt att haka upp sig på något. Visst skulle det säkert dimpa ner något om jag börjar med mina träningsklipp tex, men det får jag ta då. Det vore ju roligt om min blogg blev lite större än vad den är idag och då får jag väl ta smällarna när de kommer. Önskar ni mer av mig och jag går med på det så får man se vad som händer. Jo jag har fått en liten liten en, men den tog jag bort. Det var så längesedan men något i stil, "stackars Cassador" =) Ganska milt, vet ju att det inte är det minsta synd om honom. Tänk om han hade fått vara kvar i Holland nu... jaja ;-)
 
 
 
 
 


Postat av: linda
2014-01-13 - 17:21:47

Naw vilken gullig bild!

URL: http://truestoryoflinda.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: