Sammanfattning av dagen :)


 
 
 
Klockan ringde 05:32, tåget gick 06:35 och jag va framme i Göteborg vid 07:55. Promenerade till mässan och va framme innan 08:30, satt och väntade på Susanne. Träffade på kända ansikten, Carl Dyrendahl, som först knappt kände igen mig, roligt att träffa vänner hemifrån.
 
Det har varit en lång dag på mässan med alldeles för lite sömn i bagaget, men nu har jag lovat mig själv att gå och lägga mig tidigt för att orka med en lång dag i Equipes monter i morgon. Det var även väldigt många nya intryck för mig, jag är för för det första inte van vid att stå i en monter, träffa massa hästmänniskor och hålla i en tävling på samma gång. Det tog verkligen på mina krafter och när jag kom hem till Carro, tog jag direkt på mig mysisar, la mig i soffan och somnade bums, 16.30... :)
 
 
 
 
 
Jag, Carro och Jonas bestämde oss för att ha fredagsmys med sushi och chips. Kan säg att det satt riktigt fint efter denna långa dag. Jag prioriterade inte alls att besöka de andra montrarna utan fokuserade helt på Equipes monter och lära mig så mycket som möjligt där. Sadlarna höll jag mig borta ifrån men jag hjälpte faktiskt några med både träns och martingal, något jag absolut inte behövde egentligen men fick fria händer att göra om jag ville. Älskar verkligen Equipes produkter och vem vill inte använda sig utav läder med grym form och kvalité??
 
 
 
 
 
 
 
 
På söndag åker denna fina tjej till andra sidan Sverige, östkusten. Träffade den nya ryttaren och hennes mamma idag och det känns verkligen så otroligt tryggt med seriösa människor. Jag blev helt bombad med mail och telefonsamtal när jag la ut henne på annons och jag hade flera alternativ som jag absolut kunde tänka mig. Men när jag fick mail ifrån denna tjej, så kändes det så rätt redan vid första kontakt. Jag tror hon kommer få det super med mycket uppmärksamhet, kärlek, träning och tävling. Stå mitt i centrum det gillar hon verkligen, och ja, hon syns och märks verkligen i mängden. Tidsfel är något hon jobbat emot från första start... :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 TÄVLINGEN, "BÄSTA PÄRLAN" ÄR NU AVSLUTAD och vinnaren kommer presenteras på söndag. Tack för alla era nomineringar och vackra ord om just ERAN "Bästa Pärla". Tycker det är fantastiskt roligt att jag, tillsammans med er läsare, kan lyfta fram underbar människor i vår omgivning <3
 
 
Länge lever ödmjukhet, omtänksamhet och viljan att sträcka ut en hand... <3
 
 
 
Nu ska jag sova, hoppas vi ses på Mässan i morgon och ursäkta för dålig bloggning <3 Men jag tror ni har förståelse för det ;) Kom till Equipe och prata med mig istället och va inte blyga!!!
 
 
 


Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥
2014-02-28 - 22:45:58

Åh så himla roligt ♥ ♥ ♥

URL: http://neapocalypse.blogg.se/


Postat av: Matilda
2014-03-01 - 13:21:47

Vilka otroligt fina hästar du har!

URL: http://matildadahlgren.blogg.se/


Postat av: MalinKalin
2014-03-01 - 18:51:12

Åh vad kul! Hade gärna åkt dit. Skulle varit kul att träffa dej på riktigt. Du verkar vara en så himla go tjej :)

Svar: Tack fina vän, desamma verkligen <3 Lite sen med svaret hihi <3 Hoppas du får en underbar helg!!
Ica

URL: http://malinkalin.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: