Saknar..... <3


 
 
Bilder jag aldrig visat
 
 
 
 
 
 
 
 
Som många av er vet så har en vän hand om Corvette nu, då jag inte har tid och knapert med ekonomin att ta hand om henne. Jag hoppas kunna hitta en lösning..
 


Postat av: Anonym
2014-02-06 - 15:18:39

Hej
Jag vet ju att du tycker om att få ris och ros på bloggen och jag har några tankar som återkommer regelbundet.
Först tycker jag att det är jättekul att kunna följa dig och hästarna och inte bara se resultaten på equipe utan få mer. Och du skriver intressant!

Men...:

Jag tycker inte riktigt om hur du påpekar att du inte är som andra bloggare. Även om jag som känner dig personligen tycker att du är bättre än många andra så känns det som att du tror att du behöver bevisa och påpeka det. Det behöver du inte! Vi ser det ändå! :D

Sen det här med ekonomin, de flesta av oss betalar allt själva. Jag vet inte hur andra läser det men i mina öron låter det som att du tycker synd om dig själv för att du betalar allt själv och kanske är avundsjuk på andra som får hjälp av sin familj eller andra runt omkring. Men vi som känner dig eller läser bloggen regelbundet vet att du bor ensam och står i ett stort och inte så billigt stall, att du tävlar mycket och tränar för duktiga tränare som jag förmodar tar en förhållandevis hög avgift. Vi förstår även om du "bara" skriver att du helt enkelt inte har råd med två hästar på den nivån och i det läget du är idag.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: