Hej mina bästa läsare =)


 
 
 
Idag har Cassador fått gå på lina, haha, njae inte direkt men springa runt mig ^^. Han är en liten jävel just nu, ilsk och väldigt pigg. Cassador har blivit väldigt kaxig och jag försöker att inte tappa humöret.. men som jag sagt innan. Oftast räcker det att höja rösten och då blir han som ett lamm... några minuter. 
 
Igår började jag märka att muggen kommit tillbaka, den va nästan borta när de gick i den stora gräshagen, men nu går han i en som är väldigt upptrampad och så fort det blir lite blött i marken så blir det lätt lerigt och muggen frooodas. Så idag när jag tog ut han i boxen va benet svullet igen... SUCK. Men jag har tvättat ovh fixat och vi får se om det är svullet i morgon med, då får jag börja linda igen. Hatar verkligen att linda hästar om de inte ska ridas, självklart inte om de är svårt skadade, men som nu, linda för att inte smuts ska komma åt och gotta sig på Cassadors ben.
 
Annars så hare jag städat lägenheten och pyntat lite mer, hittar dock inte alla tillbehör så som addapter till min ljusgran. Letat som en tok och så mycket gömställen har jag inte, eller jo, förmodligen eftersom jag inte hittar den. Jag har även handlat fredagsmys i form av mat, frukt som ska bli fruktsallad, glass, grädde till min julgröt som ska bli ris á la malta, även chips och choklad. Sist men inte minst lite gott vin och cider, syrran får bestämma om vi sätter på batsun men det lutar åt det, mmm mysbastu med fruktsallad =D =D Sen ska syrran fixa film, MEN FÖRST ska vi se IDOLFINALEN!! Och jag har fixat så jag kan börja 15 och sluta 20.00, YES, vill ju inte missa en mycket spännande final.
Jag kommer fortfarande ihåg Lisas första audition, där hela juryn sa till Lisa att de är färdiga med Idol för att de redan hittat vinnaren. Jag tror att det kommer bli så, men jag gillar båda, Molly har en enorm personlighet och karisma, älskar att hon är glad hela tiden. Det smittar av sig, jag älskar att vara glad. Men Lisas röst kommer att få hela globen att explodera, hennes röst slår Carola med råge =D
 
 
Kommer ni att se IDOL??? Vem är er favorit och varför?? =)
 
 
 
 
 Jag hoppas jag kan bjuda på lite bilder ikväll <3
 
 


Postat av: MalinKalin
2014-12-06 - 10:36:19

Jag tycker också båda var skitbra :) Ja visst smittar Mollies smile av sig?! :) Jag hejade lite mer på Lisa faktiskt. När jag var på kryssning med jobbet för ca 2-3 år sedan så var Lisa med och sjöng på karaoken. Hon var asgrym redan då. Måste leta fram filmen på henne. Alla spang runt och filmade när hon sjöng. Folk trodde ju liksom inte sina öron haha:D

URL: http://malinkalin.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: