Vi repar oss!


 
 
Helena va ute idag och behandlade Cassador efter lunch. Hon började med att titta på honom i skritt på gången, märkte redan då att han gick lite kortare med höger bak. Men då skulle ni sett han igår, bakbenen ville inte röra på sig, stackarn. Hon lasrade hela höger bakdel/rumpa, stretchade ut benet och jobbade igång blodcirkulationen. Hon va nöjd efter dagens resultat men ville komma även i morgon och behandla honom. Men tur i oturen så har han bara fått en muskelbristning längst bak på rumpan och ner till hasen. Jag va så nervig och ville bara ha svaret direkt!! Så himla skönt att veta vad det är och vad vi nu kan göra för att han ska bli bättre!!
 
Jag själv, fick en ordentlig smäll precis under knät. Både insidan och utsidan, man kan se märken från sadeln på benet. När jag låg där trodde jag verkligen att de va av, men tur hade jag. Tackar turen och även mina föräldrar som gjort att jag fått kraftig benstomme <3
 
Nu väntar 4 dagars hagvila för Cassador, (behöver jag nämna brall och springturerna i hagen idag?!), sedan blir det lullskritt i en vecka med kompis. Sen börjar vi trava lite lätt, inga krav, men även här med sällskap. Får jag inget sällskap jobbar vi lätta pass på ridbanan :) från marken el barbacka. Vi kommer ta en sak i taget, sakta men säkert ska vi klättra. 
 
 
 
 


Postat av: Escaping Reality - ett nytt liv
2014-08-15 - 02:20:52

Skönt att det inte var något värre, det kunde ha gått riktigt illa. Krya på er båda två!

URL: http://escapingreality.spotlife.se/


Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥
2014-08-15 - 13:23:40

Tur att det gick bra! <3

URL: http://neapocalypse.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: