Tisdagen är ett minne blott!!


 
 
Jag är en person som aldrig blickar tillbaka och grämer mig över det dåliga, varken i privata livet eller bland hästarna. Visst kan jag påminna mig själv om saker och ting men att gå och hänga läpp och tycka synd om mig själv, det gör jag ordentligt samma dag eller dagen efter, sen får det vara nog. Hur roligt hade det varit för er om jag vecka efter vecka, månader eller till och med år, tjatar om samma sak, samma problem hela tiden. Nä fy så trist, jag själv hade inte stått ut med min egna blogg. Varje steg jag tar är min egna framtid som jag själv bestämmer över, jag väljer mina egna beslut men sen kan allt hända som jag inte riktigt kan styra över.
 
Cassador min lilla prins, jag vet inte hur många tips och vägar jag får höra varje dag nu och jag kan rent av säga att jag är snurrigare än snurrigast. Om jag ställer upp 10 personer i min närhet som gett mig tips hade de sagt tio helt olika saker. Jag är verkligen glad för all feedback men nu måste jag välja vilken väg jag ska ta, sedan kan det absolut ändra sig på vägen. Jag lyssnar alltid med ett öra och ett öppet sinne för vad ni säger.
 
 
Så hur lyder min väg?!
 
Idag kände jag på Cassador hur han är på backen, superduperfin och lugn. Barbacka drog han lite och va lite spänd men inte som han va för ett år sedan. I morgon kommer jag antingen rida ut i skogen eller leka lite med han på ridbanan, få han att jobba men tycka att det är roligt. På lördag kommer Helena ut, en equiterapeut, som har behandlat Cassador två gånger tidigare. De tillfällen har han haft lite olika symptom men lite på samma ställen och det är den där högra sidan. Så det ska bli spännande och se vad hon hittar på lördag. Eller spännande och spännade men nog finns det allt något där. Sen nästa vecka kommer jag att åka till Amanda Ericsson och träna för henne, om hennes goda vän är kvar kommer jag även få hjälp av honom då Amanda sa att han va lite expert på just sådana hästar som Cassador. Vad är oddsen att han är här just nu och hälsar på Amanda när jag ska komma?! Komiskt ialf, men jag kommer nog även tvinga upp han på Cassador då inte många andra vill sitta på honom. Sen efter detta så har Amanda tipsat om hennes grymma kiropraktor som även är veterinär, han kommer att få kolla igenom Cassador om det behövs. Sen efter detta har jag inte mer.... Jo jag ska nog ta ett blodprov med för att se om det finns några ändringar bland blodkropparna, om han har något invertes så ska det visas på testet. Hjälper inte detta, då åker jag in och röntgar honom från topp till tå. Jag ser lixom ingen andledning till att röntga en häst NU som mer eller mindre är frisk och sund, bara lite galen och het. Men jag vill veta vad det är för fel, kanske sitter det hos mig så vi bara behöver träna, träna och träna. Elle vad vet jag?! Men det ska vi ta reda på nu...
 
 
 
 
 Tack Rafaela för alla fina bilder du tog idag <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Postat av: Escaping Reality - ett nytt liv
2014-08-08 - 04:44:06

Låter som en bra plan, hoppas ni hittar tillbaka till det behagliga, lugna stället igen.

URL: http://escapingreality.spotlife.se/


Postat av: Paulina - paulinas.se
2014-08-09 - 08:47:30

Ni tar er igenom detta. Planen låter jätteklok!

Synd att jag inte kan skänka lite lugn från min häst till din - det hade varit något ;)

URL: http://paulinas.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: