Tankar kring bloggen..


 
 
När jag började blogga för lite mer än ett år sedan hade jag noll tankar kring att den skulle växa och bli något. Visst vill vi alla komma någonvart med en blogg, eller många har ett hopp om det.
Men det är inte enbart framgång, statistik och publicering som lockar. En del har stängda bloggar som enbart skriver och visar för vänner och familj, så de kan följa en utan att vara närvarande. Det tycker jag är underbart, att man faktiskt kan välja. Jag valde att blogga för att skona alla på Facebook, hästar hit och dit, bilder, texter och allt. Nu fick jag chansen att skriva av mig, även om jag har svårt med stavning och grammatik ibland. Jag ville dela med mig av mitt liv som amatör, alla misstag man gör men även visa att vem som helst kan bara om man vill.
 
Jag har även fallit ner i de flesta Blogggropar, känt mig vilsen med vad jag vill skriva och vad jag "får" skriva. Det finns ju ingen hästblogg som vi alla hästtokar läser, det finns dem som provocerar inlägg varje dag. Det finns dem som alltid beklagar sig själv och även andra. Det finns dem som väljer att enbart skriva om träning, tävling och produkter med mera.. Listan är lång och ofta hittar bloggaren en egen nisch som den trivs med och med det så får bloggaren sina följare. Men sen kommer vi till kommentarerna. Jag tror att många hade bloggat annorlunda om inte detta näthat hade funnits. Jag har själv varit där och varje gång har jag kunnat läsa mig till rädsla, avundsjuka eller något förflutet i mitt privatliv. Varför lägger vi ner energi om andra på de viset?! Varför kan vi inte glädjas åt varandra och låta livet få vara vid liv?!
 
 
 
 
 
 
Min fråga till er, är ni nöjda med min blogg som den är eller vill ni ha mer av något?! :) Jag är ganska öppen för vad ni vill läsa om här, jag är lite sugen på att göra den strået vassare <3 
 
 
 
 
 


Postat av: MalinKalin
2014-08-23 - 08:01:00

Jag är jättenöjd med din blogg och har tyvärr inga idéer på förbättringar men det verkar du ju ha själv ;) Så det låter ju positivt och roligt :)

Svar: Va roligt att du gillar den som den är, men tänkte försöka få den lite vassare :) Kram
Ica

URL: http://malinkalin.blogg.se


Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥
2014-08-23 - 10:25:42

Det enda jag skulle vilja ha mer av är bilder ^^ även om det är mobilbilder! (fast kamera är ju bäst!) så när du skriver om dagens ridpass och sånt att du kan ha en ny, fräsch bild varje gång liksom :) sånt tycker jag gör jättemycket och jag har själv alltid med kameran till stallet <3

Svar: Tack för tipset <3 Jag ska absolut försöka ta ännu mer bilder än vad jag gör idag, mer specifika bilder. Kram
Ica

URL: http://neapocalypse.blogg.se/


Postat av: Anonym
2014-08-23 - 18:07:23

Din blogg är bra men jag har några tips på blogginlägg : hästgrejor tips man kan ha till sin häst eller så saker från tex hööks , ett inlägg med hästfrågor, och lite olika tips och sånt :)

Svar: Toppen, tusen tack!! Detta tar jag med mig och kommer införa =) kramar <3
Ica

Postat av: Ryttarlivet.com
2014-08-23 - 18:09:06

Jag tycker att du gör ett fantastiskt jobb med din blogg med långa texter, bilder och filmer som jag vet tar lång tid att sätta ihop. Jag håller med föregående talare om att nya bilder alltid går hem och gärna också lite fler men kanske kortare inlägg. Typ små updates (både om ridning och övrigt i livet :)). Sammanfattningsvis: fortsätt som förut men addera lite smågrejs ;)

Svar: Tack så hemskt mycket för tipsen och feedbacken. Känns även roligt att veta att man är på rätt sida av järnvägen ;) Så man inte är helt ute och cyklar =) Mer inlägg kommer det bli i framtiden och jag kommer köpa en ny dator så småningom om då kommer det att underlätta en hel del. <3
Ica

URL: http://ryttarlivet.com


Postat av: silverbjälke
2014-08-23 - 18:43:35

Jag tycker du har en bra balans mellan uppåt-nedåt, tankar, oro och glädje - plus lite privat. Har tyvärr inget jättebra tips på utveckling av bloggen. sitter i samma sits som dig, vet inte hur jag går vidare. Att göra den lite vassare är kul men svårt eftersom du riskerar mer påhopp och nätdumheter.

Jag har klarat mig bra, fått massa skäll ibland från grupper jag dissat men skriver ju inte under eget namn.

URL: http://finest.se/silverbj%C3%A4lke



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: