Kunde gått riktigt illa idag =/


 
 
Idag började jag morgonen med att baka, gjorde riktigt fina och goda scones. Ibland kan de både bli smuliga, torra och inte alls fasta, men shit så perfekta de blev ;) Packade en liten frukostväska och åkte ut till stallet, stannade på vägen och plockade supergoda björnbär och bjöd hela familjen Eliasson på en stadig frulle. De hjälper mig så otroligt mycket med Cassador och Sandra lägger ner massa energi på att få upp Cassador i både vikt och hull. Så en frulle är det minsta jag kan bjuda på <3
 
Mätt i magen gick jag till min prins och borstade honom först i hagen, behöver ju inte alltid komma in till stallet. Satte på benskydd och traskade sedan bort till ridbanan som ligger hos Sandras granne. Släppte han lös direkt när jag höll på att stänga grindarna men han höll sig vid mig hela tiden. plockade fram ett hinder som jag gjorde ett litet kryss av på ena långsidan. Det hoppade vi några gånger, jag hoppade först och Cassador kom efter i trav och hoppade. Vi gjorde även lite lösgörande övningar längs fyrkanten, det enda jag använde va morötter, hand och röst. Flyttade sidleds och små volter, han är alltid väldigt arbetsvillig denna kille. 
 
Sen när jag skulle åka hem, så hade jag precis kommit in till Halmstad och närmade mig en stor korsning. En bra bit framför mig låg en bil med en stor husvagn bak. Jag såg att han blinkade vänster och svängde in vid den filen men lite mer än halvvägs ångrade han sig och skulle köra tillbaka till den andra filen och då kom jag in som bil nr 2 innan röljuset. Fick sätta plattan i matten och verkligen tvärnita och självklart handen på tutan. Bilföraren ångrade sig igen och körde tillbaka till sin vänstra fil. Ja herrejössesamalia, vet man inte vart man ska och velar med stort släp mitt i stortrafik så kan man gå hem och lägga sig. Jag är riktigt glad att jag hade sprillans nya bromsar på bilen så de tog ju direkt. 
 
 
 
 
 
 
 


Postat av: mickan
2014-08-08 - 16:32:56

Usch! Vissa ska verkligen inte ha körkort!! Tur att de inte hände något!

URL: http://hastenmac.horseworld.se


Postat av: MalinKalin
2014-08-09 - 17:42:00

Mysigt! Ääälskar scones! Så jäkla gott :)

URL: http://malinkalin.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: