Tävlingarna från helgen!


 
Det blev två rundor på lördagen och en på söndagen. Efter 115 funderade jag på om jag skulle hoppa 125 eller inte, med facit i hand skulle jag nöjt mig med 115. Dock så är jag inte helt missnöjd, det blev helt fel på linjen mellan 3:an och kombinationen. Exakt samma linje kom vi på klassen före, då riktigt snyggt, men denna gång hoppade Cassador lite snett, eller jag la honom snett över och det medförde att vår linje till kombinationen blev helt fel.
 
Ni kan även se att Cassador är mycket lugnare i första klassen båda dagarna, han blir alltid alltid megataggad i andra klassen och jag har frågat honom varför men inte fått några bra svar. Antingen så är han lite trött i kroppen och springer fortare för att försöka göra det lättare för sig, eller så är han bara allmänt mer taggad och självfötroendet på topp. Kan också vara så att han vet att det är lite högre hinder och av det så taggar han extra, han älskar ju att hoppa stora hinder och koncentrerar sig bättre då.
 
Jag har bestämt mig för att testa något nytt, med start i morgon kommer jag bara att tävla en start om dagen när tävlingarna ligger ganska nära. Skulle egentligen startat en klass på söndag med men jag jobbar och för Cassadors del är det bara bra. Nästa helg är det tävling i Båstad och då blir det även där en klass om dagen. Så efter den helgen kan jag mer uttala mig hur Cassador funkar med det. Eftersom han alltid alltid är sjukt jobbig att rida i andra klassen.
 
 
 
Jag gillar även när ni tycker och tänker så kom gärna med feedback <3
 
 
 
 Första klassen på lördagen, 115cm.
 
 
 
 
 
 
Andra klassen på lördagen, 125cm.
 
 
 
 
 
 
 Första klassen på söndagen, 115cm.
 
 
 
 


Postat av: Escapingreality-ett nytt liv i Shanghai
2014-04-04 - 15:51:26

Herregud vad taggad han var där, det syns verkligen att han har roligt men jag förstår att han kanske inte är helt enkel att rida!

URL: http://escapingreality.spotlife.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: