En taggad tisdag


 
 
 
 
 
 
Vi började med att skritta ut en liten runda och jag kunde känna hur spänd Cassador va och supertaggad, ja ni kan själva se hans öron. Så jag visste mer eller mindre vad jag hade framför mig och det gjorde att jag planerade ett långt trimpass. När jag kom tillbaka från skrittrundan skrittade jag länge i ridhuset och verkligen böjde, ställde och filade på allt. Sedan gick vi över i traven och han va hur fin som helst och lyssnade på mig, en dressyrtjej kom in och tittade till och sa att han såg otroligt fin och avslappnad ut, ja han lyssnade verkligen på mig och det kändes så bra. Sen började jag galoppera i vänster varv och han va även superfin där, lugn, lite taggad men som sagt, lyssnade verkligen på mig. SEN när vi gick över och skulle jobba i höger va han otroligt spänd och ville absolut inte det jag ville. Nu kändes det precis som vi va tillbaka på ruta 1 med högergaloppen. Jag hade ju även byggt fram lite bommar och småhinder och det gör ju Cassador inte lugnare men suck, pust och frust. Jag kommer ringa ut Helena i morgon om han känns lika stel då med så får hon gå igenom kroppen igen. MEN det bästa va att i slutet, efter väldigt mycket kamp och tålamod från mitt håll kunde han slappna av till en viss del så vi kunde komma på övningarna och han gjorde det riktigt snyggt i båda varven. Så mer förberedd inför morgondagens hoppträning kan Cassador inte vara och håll nu tummarna att han bara va ovanligt spänd idag.
 
 
Hojta till om det är någon som vill fotografera eller filma i morgon.
Amanda kommer till Mickedala efter 9.00.
 
 
 
 
Dagens övning: 5 travbommar längst ner, ett lågt kryss i mitten och en liten studs på volt med bom framför i båda varven. Supernyttigt för Cassador och han gjorde det riktigt fint idag trots sin turbo och lite väl spänd.
 

Jag gjorde så att jag kom först på studsövningen, 2-3 gånger, sedan red jag ner till krysset och hoppade det och efter bröt jag av till tarv och kom på travbommarna. Väldigt nyttig övning!! 
 
 


Postat av: Michelle
2014-04-16 - 12:33:11

Aaaaaah tabbe! xP Tackar för infon hehe ;)
Jag och Isa som kompisen heter tar ner pappas husbil och bor i den, gratis camping vad jag har förstått :)

Svar:
Ica

URL: http://michellehall.blogg.se


Postat av: escapingreality
2014-04-16 - 14:02:01

Så söt han är, det syns verkligen på öronen hur bra han mår!

URL: http://escapingreality.spotlife.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: