Levande begravd var gårdagen, idag är en ny dag =)



Ni har verkligen bombat mig med era vänliga och peppande ord <3 Både på mail, sms, fb-message och muntligt!! NI är Fantastiska människor med stora hjärtan.  
Jag lovar att jag bara deppade ihop igår, idag är en ny dag och nu ser jag fram emot helgen och ska vara riktigt självisk, JAG ska tänka på mig, Cassador och oss. Ingen annan!! Ingen ska få komma under vårat skal!! NO ONE!!  

  
Idag skulle jag och Ella gå en långpromenad med hästarna men detta pissväder gjorde att hästarna fick vila i sina hagar. Jag har varit och pussat på Cassador och gett han massa kärlek idag. Ni skulle varit med och sett han i helgen, han tydde sig till mig så fort jag ropade på honom hemma hos Sara Ekman. Även på tävlingsplatsen va han så trygg med mig, sista dagen hängde han verkligen i min famn och i sadelskåpet när jag skulle rota efter grejer och fixa honom själv.... och vet ni, inte en en en endaste gång bet han mig <3 Fy fan vad jag älskar denna häst och jag tror han gillar mig med!!  
Fick som sagt många vänliga ord och jag tänker publicera en som jag fick här på bloggen. Denna kommentar kommer ifrån en tjej som heter Lina, hon har ingen egen blogg men följer mig. Jag känner verkligen igen mig i det som hon skriver, tack för dina vänliga ord fina vän <3. Jag lovar att inte göra er eller först och främst mig och Cassador besvikna. Vi ska vara starka tillsammans!!      

  



*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *     

Nej men stopp NU!!!
Inte deppa ihop, se hur långt du har kommit, ni är ju skitbra!
Ett meeting är ju tufft, kanske vart det lite för mycket för Cassador, han blev väl trött han också.
Ni kämpade väl och nästa gång går det ännu bättre :)
Vet hur det känns att alltid få klara sig själv, jag har samma problem själv och ibland kan man få kommentarer som "vad duktig du är" eller "vad modig du är" som gör ditt eller datt och jag brukar svara att "jag har ju inget val, jag är alltid ensam, jag måste lösa problemet"
Visst är det lustigt, när man skriver att man alltid är ensam så låter det som om man inte har några vänner men i mitt fall så har jag ett eget litet stall utan inackorderingar och vänner som inte är hästintresserade eller bor för långt bort.

Har visserligen världens bästa sambo men han jobbar jobbar jobbar och det tråkigaste han vet är att leda runt mig på helgerna på min unghäst som ska ridas in...
Jag har heller inga träningsmöjligheter hemma så det har också bara varit att lära sig att lasta och åka själv osv osv

Men ibland får man tänka positivt, typ fan vad bra jag är som klarar det här. Och det här har JAG gjort SJÄLV.
Medan andra behöver hjälp med minsta lilla så packar jag in mina hästar och åker själv för "jag är så jävla BRA"

För några dagar sedan skrev du att någon fått upp ögonen för er, VAD?
Sen var det ju någon som ville köpa Cassador så något rätt måste du göra.
Uppryckning!!!

Kram kram :)      

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *           



           


Postat av: Lina
2013-09-16 - 15:08:23

Kul att det värmde :)
Vet du, jag hittade den här sidan av en slump, jag gillar egentligen inte bloggar för dom är ofta så mycket jag jag jag, se mig SUCK!
Men jag blir alltid glad när jag klickar in på din sida, du känns äkta :) Så enkelt är det. Fortsätt vara du i med och motgång.
Konstigt att man kan tycka bra om någon man inte känner el har pratat med.
Håll huvudet högt men glöm aldrig att vara ödmjuk,
mao kör på som vanligt ;)


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: