Till mina läsare <3


 
 
 
Under några veckor nu har det varit lite sämre bloggning än vanligt. Jag har inte riktigt varit mig själv, jag har haft så mycket att fokusera på och inte riktigt kunnat njuta av det. Allt är fortfarande nytt för mig, bloggen växer, jag har fått min första sponsor som är helt fantastisk och jag ska dela med mig mer utav den, 2 hästar som ska tas om hand och heltidsjobb. Flyinge tog mycket fokus och sedan ska man ha tid att andas lite med. Jag måste lära mig att hantera allt detta tillsammans. Jag älskar verkligen mitt liv, min blogg, ni som läsare som ger mig så mycket energi när jag känner mig ensam och svag. Mina 2 underbara hästar som älskar sitt liv och jag vet att de kommer att ge både er läsare och mig en fantastiskt upplevelse. Corvette och Cassador kommer även att ge mig som ryttare en otrolig resa (mer än de redan gjort), erfarenhet, tårar och massa glädje. Thats life, jag måste bara inse att det kommer att komma toppar som vi kan fira och det kommer att komma dagar igen då jag vill gräva ner mig. Jag måste bara lära mig att hantera allt som livet ger, det är verkligen en utmaning men er vid min sida som är bäst på att stötta mig och även min familj, tränare m.m. VI ska klara det här!! Jag tänker inte på länga vägar ge upp hästarna, bloggen eller något... så lätt ger jag mig inte =)
 
SÅ nu jäkla ska vi alla ladda om batterierna, nu är det höst och snart vila för hästarna men först kommer jag att ge mig ut på en tävling med Cassador, låga och lätta klasser så vi båda får ett bra avslut på detta år. Beroende på vad det finns för klasser så tar jag kanske med mig den lilla vilda gråa med. Jag har inte skrivit så mycket om Corvette nu men jag har ridit henne och medans jag var borta tog mina medryttare hand om henne <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här kommer första rundan från Flyinge. Jag hade svårt att få tillbaka honom lugn utan att bli studsig på hacket. Dålig rutin gjorde att jag inte fick honom inramad till 2-kombinationen så han sög först mot fel, hinder och sedan ser ni själv att de blev ostadigt och ett stopp. Inte mer med det, lite klapp på halsen och vi kom igen utan problem. Det som jag tycker är skönt med mig själv är att jag inte på något vis blir störd av ett stopp eller något som händer. Jag fortsätter lika coolt och blir inte arg på hästen. Jag vet inte hur många ryttare jag sett nere i Flyinge som sporrar sina hästar riktigt hårt för ett nedslag eller ge dem stryk med spöt. Dessa hästar är bara bebisar och har många, många år kvar att ge på hoppbanan och ett ynka nedslag kan hända. Vi tävlar med rutin, mycket träning i bagaget och förbaskat mycket tur också. Allt kan inte göras med skicklighet och 100 års erfarenhet. Det finns alltid en tur och en otur med i spelet. Även det är "thats life".... =)
 
 


Postat av: johanna
2013-10-07 - 14:31:04

jag är ju relativt ny här, men tycker det är så spännande att följa dig och dina två fina hästar! :) att se er utvecklas och att du verkligen delar med dig av såväl toppar som dalar. Det sägs ju att det är tack vare motgångarna man utvecklas och jag tror ni kan bli farliga ekipage på tävlingsbanorna inom kort!

dessutom är jag lite småkär i både cassador och Corvette, så snygga och de verkar vara såna personligheter!

Stor kram och fortsatt lycka till!! :)

URL: http://tigermysig.blogg.se


Postat av: lisse
2013-10-07 - 15:09:07

Kom in på din blogg idag och rackarns vilka fina hästar du har!

Kika gärna in på min blogg om du har lust!

URL: http://lissegotze.blogg.se


Postat av: Idi
2013-10-07 - 15:56:05

Hej jätte fin blogg kolla gärna in min blogg Horsespell.bloggplatsen.se

Postat av: Lina
2013-10-07 - 16:01:50

Det fanns ingenting i din ritt som jag störde mig på (mest frustrerad över människan som skymde kameran)
Visst ser man att han blev lite flack på ett par ställen men en stor eloge till dig, vilket gott föredöme du är :)
Det är precis så man ska tackla ett problem (stoppet), en klapp på halsen, det var ju trots allt inte hästens fel. Det blev ett missförstånd men so what, han har ju ett hjärta av guld lilla Cassador.
Och även om hästen stannar eller river trots att allt stämmer så är det ju ett tecken på att något inte stämmer för hästen. Det kan ju vara allt ifrån tecken på smärta eller att hästen gjort en felbedömning, är trött osv osv
Det är ju inte så att våra älskade hästar vaknar på morgonen och tänker "undrar hur jag ska jävlas idag"
Tråkigt att höra att en del bestraffar sina hästar pga såna saker.
Hur sjutton ska hästen förstå att den blir sporrad eller slagen pga att den petade ner en bom...

Fortsätt vara den du är så kommer du att nå toppen, det syns på dina hästar att dom gillar dig och dom gör verkligen sitt bästa, ser så glada ut.
Sporten behöver fler som du Erica, som uppskattar sina hästar och förmedlar glädje. Som hellre ger en klapp på halsen än en smäll på baken.
Yngre ryttare som ser upp till dig kommer att ta efter och göra som du gör, ger sin häst en klapp och inte ett rapp :D
Love it!!!

Svar: <3 Du är bara för goe Lina <3
Ica

Postat av: a s s l a t j e j e r n a
2013-10-07 - 16:58:32

Jag har haft och har en down period just nu, jag har dragit ner lite på allt så märks det inte så tydligt:=) Kram

URL: http://asslatjejerna.blogg.se/


Postat av: Annispannis
2013-10-07 - 17:19:43

Måste ändå säga att även om det ser lite stutsigt och ryckigt ut så är det en superfin ritt! Han har ju bjudning! Och det är ju det viktigaste!

URL: http://www.annispannis.spotlife.se


Postat av: Julia
2013-10-07 - 19:30:40

Åh tack! Super fina bilder har du! Kram

URL: http://juliaekholms.blogg.se


Postat av: Therese lindh
2013-10-08 - 10:10:41

Fantastiska, duktiga Du!
Har haft mycket att stå i, men har kikat in hos dig här då och då, så har absolut inte glömt bort dig:)
Följde dig på equipe, såg resultaten och tänkte att det verkligen inte betyder någonting, för jag var säker på att du gjorde en klockren runda ändå!
Och nu när jag sett filmerna så är det ju bekräftat;) så himla fint du rider. Din häst är så lyckligt lottad att ha en ägare som verkligen känner honom, för du ser verkligen ut att vara ETT med honom.
Sedan att du bara tävlat i två år..det är ju helt sjukt.
Är så imponerad av dig och beslutade just att jag bytar stall sista oktober, ridhus i vinter och fullt fokus på markarbete! Nästa år skall jag ge järnet, med dig som inspiration;)

Postat av: Anita
2013-10-08 - 22:12:50

Åh så stiliga hästar :D

URL: http://siliiins.blogg.se/


Postat av: Fillan Höglund
2013-10-10 - 21:24:34

Vilken superfin blogg!!

URL: http://fillanhoglund.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: