Så många fina bilder!!


 
 
 
Idag började jag med att rida Cassador och han var hur fin som helst i skritt och trav, lyssnade i traven och drog inte iväg. Jobbade mycket på långsidorna, öppna och slutna i traven och få en lugn och fin trav, vilket han lyckades med. Men sen kom vi till galoppen, han hatar verkligen ena kortsidan och jag vet inte vad jag ska göra, han blir spänd och hela kroppen exploderar verkligen, jag som hade tänkt rida 30 minuter blev 60 minuter istället =( I slutet va han riktigt fin, jobbade han på serpentiner men när jag skulle trava av honom dummade han sig på kortsidan igen och gaaaaah....!!! Jag ska rida han tidigt i morgon med och se hur han är då, hoppas han hade en dålig dag, trots att han va så himla fin annars. Han har gått i detta ridhus i 2 år nu, vad ska jag göra??? I morgon ska vi rida till stranden, Nicole ringde och frågade innan så det ska bli mysigt. Nej nu blir det inte mer blogg, sitter och tittar igenom 500 bilder och hua så svårt =)
 
Sov gott mina läsare!! <3
 
 
 


Postat av: Lina
2013-10-24 - 09:10:55

Haha söta Cassador :) Ja, det är inte så mycket att göra när dom har sina idéer, hade samma problem med min förra häst och det gick tyvärr aldrig över. Det är bara att rida på som om inget har hänt. Man kunde komma ur ena kortsidan och börja rida öppna på långsidan och det gick väl ett par steg innan huvudet sakta restes högre och högre. Spelade ingen roll om man la in en volt för att sedan fortsätta, huvudet var i vädret och han laddade inför den läskiga hörnan. Samma sak även på andra banor/ridhus, det fanns alltid något att vara rädd för. Så frustrerande men som sagt, vad ska man göra, jag har ingen aning.
Kanske är lättare när man tävlar hoppning men tänk dig när man som jag tävlar dressyr, det blir inte fina poäng på en häst som skyggar eller spänner sig.

Ska bli så roligt att få se bilderna när du hunnit välja ut några stycken, för min del får du mer än gärna bildbomba här på bloggen :)

Postat av: Viktoria
2013-10-24 - 10:26:26

sv; vad roligt!! grattis! Du har en riktig stjärna till häst :)

URL: http://letsriskourlives.blogg.se


Postat av: Anita
2013-10-24 - 11:02:02

Härligt när det går så bra :D

SV; Oja visst är dom söta :D

URL: http://siliiins.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: