Nöjd med dagen :D


 
 
Började med stallet och ett pass på Cassador, skulle egentligen rida ut men kyla, regn, lera och skogen är inte på min topp 10-lista. Då de hade en lugnare dag igår visste jag att Cassador skulle vara ett lite mer monster idag om vi red i ridhuset. Alla de läskiga hörnen och kortsidan, har tagit en bild så ni kan se vad det är som äter upp Cassador från insidan och ut... ;)
 
 
 
 
 
Men jag kom på det att om jag lägger dit 3 bommar några meter in på den värsta kortsidan, som han både kan skritta över och trava så kanske vi slipper en fajt och han kan koncentrera sig på bommarna.. och tro det eller ej, men det funkade!!!! Duktig häst!!! Även en ny Medryttare va och hälsade på och tittade på mig och Cassador, hon gillade honom skarpt. Så skönt att jag äntligen hittat någon som vill satsa på dressyren med honom, alla jag hittar är ju hoppfolk. Är väldigt rädd om mina hästar <3
 
 
 
 
Saknar tävlingstiderna nu, så jag har bestämt att båda ska gå en lokal tävling sista helgen i november. Var, när och hur får ni veta sen :) Detta blir sista tävlingen 2013 och sedan blir det en liten vintervila inför 2014s tävlingssäsong!! Redan taggad!! I morgon blir det dressyrpass/bomövningar med båda :)



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: