Lite klipp på Corvette 5 år


 
 
Mitt allra första klipp någonsin på Corvette är när hon besöker ett ridhus för första gången i sitt liv under ryttare, duktig 3 åring =)
 
 
 
 
 
 
 
 
2012, och Corvette var (är) en riktigt busig tjej och gillade verkligen att hoppa, innan, över och efter hindret =)
 
 
 
 
 
 
Corvettes första lokala hopptävling 2012. Lycklig pilot i slutet, tänk, jag ha gjort allt själv med denna underbara tjej!!
 
 
 
 
 
 
Corvettes första hopptävling 2013, busig men duktig tjej! Hon är inte lätt att få stopp på när hon krullar ihop sig i slutet, tokfia!
 
 
 
 
 
 
Tävling i björbäck, lite ostadig häst och ryttare men vilket kämpeteam <3
 
 
 
 
 
 
 
 
Löshoppning i mars, jag och Corvette ;)
 
 
 
 
 
 
 
Hemmaträning
 
 
 
 
 
 
 
 
Corvette i Helsingborg, 1.05
 
 
 
 
 
 
Hoppträning för Amanda Ericsson i april
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Corvette ridning på marken, söta lilla tjej =)
 
 
 
 
 
 
 
Det här med rätt avstånd har ju varit våran svagaste sida, Corvette är en racerbil och en unghäst med mycket motor är supersvårt att jobba tillbaka i dessa lägen. Men hon suger efter varje hinder och ni kan se hennes framben i mitten av klippet där hon riktigt tar tag i marken. Fina tjej!!
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta klipp gillar jag, här visar jag att jag la henne alldeles för kort på det svåra räcket på volt, då visar jag i slutet när jag kommer enbart på det igen och gör rätt ifrån mig. Duktig häst, mindre duktig ryttare :) Annars lyssnar hon otroligt bra på denna banan, för att vara Corvette. Ja har ni sett alla klipp fram till nu så ser ni det med ;-)
 
 
 
 
 
 
 
 
Avslutar detta videoinlägg med Corvettes första felfria 1.20, snacka om lyckorus i både henne och mig. Jag älskar verkligen detta sto, vi behöver bara träna och tävla mer ihop så ska 2014 bli både lättare och roligare för oss båda =)
 
 


Postat av: Sara Ekman
2013-11-03 - 23:11:08

kul att se utvecklingen :D
jaa, vi kan väl få slippa slasket!! :P

URL: http://aamaziing.blogg.se/


Postat av: Anonym
2013-11-03 - 23:41:51

SV: Tack så jätte mycket! Ja, det är min lilla ponny. Han är 16 år gammal. Har ganska nyligen börjat hoppa honom utanför dressyren, han tycker det är så himla roligt!

URL: http://majawallstrom.blogg.se/


Postat av: Tova ~ Bisa & Magnifique ♥
2013-11-04 - 09:52:56

Vad roligt att se utvecklingen, himla fin häst! :D

URL: http://www.tovaeivinson.se


Postat av: MalinKalin
2013-11-07 - 21:51:49

Ni har verkligen utvecklats jättemycket! Har du utbildat unghästar före Corvette och Cassador eller är dom dina första? Har du gått nåt ridgymnasium eller nåt eller är du bara grymt duktig ändå? :)
Jag har börjat intresserat mej mer och mer för unghästar och så :P Verkar vara kul men vågar inte mej på det för jag tvivlar på att jag klarar av det :P Vad krävs liksom? Har ju haft egen ponny i 9 år som jag har tävlat fälttävlan och hoppning med men känner mej osäker på om jag vågar mej på unghästar.

URL: http://malinkalin.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: