Ensamt ibland..


 
 
 
Kom hem sent från jobbet, jag var bland de sista som gick hem. Alla andra har väl en pojkvän/flickvän, familj, vänner de ska titta på fotboll med, att skynda hem till. Som tur va när jag kom hem så var det en fyrbent vän som va väldigt glad att se mig. Jag tog på mig promenadkläder, satte på oss så många reflexer jag hittade och började en lång och mysig promenad mot stallet för att fodra guldklimparna som bor där. I vårt stall är det 10 hästar, två av dem är mina. Det var egentligen en annan tjej som skulle fodra på kvällen men eftersom jag ändå inte hade något för mig, no life, och jag ändå skulle ut på långpromenad så kunde jag likagärna pussa på mina fyrbenta vänner.
 
 
Vi gick genom stan, upplyst och säkrast tycker jag, även mysigt att titta fina skyltfönster. Lilly fick vara maskot utanför =)
 
 
 
 
Framme i stallet sedan fick Lilly ligga och vänta på ett täcke. Jag är inte jättepoppis när vi är i stallet men idag va hon faktiskt jätteduktig.
 
 
 
 
 
I slutet, efter att jag fodrat och gjort en kvällsmockning, så fick Lilly självklart en belöning, som ligger på nosen. Hon va så duktig <3 Sedan ska jag berätta en tokig sak som hände efter stallet. Stallplanen är ju jättestor så Lilly fick springa lös och det brukar hon ju göra på stora gräsplättar och så. Men när vi kom upp på Mickedalavägen, så gick jag halvt i glömska vart vi var, jag hade koll på lilly. Men jag va helt inne i Instagram och min senaste bild på Lilly. Sen helt plötsligt, så stannade Lilly upp, cirka 8 meter framför mig. Hon ställde sig med nosen och hela kroppen riktad mot andra sidan vägen, vi befann oss på vänstra sidan. Jag tittade på Lilly och sedan dit hennes nos pekade, ja på andra sidan stod det en dam och en svartvit hund, jag "svalde" nästan mobilen, ropade snällt på Lilly att komma och wow, hon gjorde det. Hon va så duktig, den andra hunden gick kopplad och va nyfiken men duktiga Lilly kom direkt när jag ropade. Sedan berömde jag säkert henne i 10 minuter... <3
 
 
 


Postat av: Mamsen
2013-11-17 - 00:04:07

Ja det förstår jag att ensamheten kryper på ibland.
Önskar att man kunde flyga, men då tröttnar man fortare. Du får njuta av lugnet före stormen säger vi =)) kram kram
Synd snart och Lilly får ni ta fler ggr.

Postat av: emelie
2013-11-17 - 00:49:42

det där med att vara ensam känner jag igen, har bara min hund som väntar på mig efter långa trista dagar på jobbet. Men det är ju inte så bara. Hon älskar mig tveklöst, är vid min sida hela tiden...Det är de som inte ens har det.
Kanske inte kan jämföras med "the one" fast ärligt talat så är hon så mkt bättre än alla de som jag hittills träffat haha

URL: http://komkoma.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: