Ber om ursäkt..


 
 
Det här med blogg har ju verkligen sin charm. Jag vill bara fatta mig kort, verkar som jag trampat på en ond tå för andra gången. Ber om ursäkt för att jag skrev något som väckte någon till liv. Från och med nu kommer jag enbart skriva om nuet och framtiden. Om jag drar upp något i det förflutna kommer det enbart handla om mig och mitt liv.
 
Det som uppfattades fel handlar om ett halvblods/fullblodssto. Det jag hade uppfattat från början va fel. Sanningen va den att stoet försökte bli betäckt men tog sig aldrig, då ryttaren va bortrest under ett år. Då fick jag ta över och red hästen tills den såldes.
 


Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥
2013-11-11 - 15:42:07

Det är ju din blogg! Skriv vad du vill! Om någon tar illa upp är det ju liksom "deras problem". Kanske inte om man är jätteelak och grejer men det tror jag inte du var ^^

Vad hände?

Svar: Det står i inlägget nu <3
Ica

URL: http://neapocalypse.blogg.se/


Postat av: johanna
2013-11-11 - 15:52:14

fast med att ha en blogg betyder väl å andra sidan att man kan skriva vad man vill.. det är ju din blogg, eller? Ibland tar folk illa vid sig, men tycker inte du ska behöva be om ursäkt för vad du skriver! folk får väl välja om dom vill läsa eller inte!
kram!

URL: http://tigermysig.blogg.se/


Postat av: Frida Lord
2013-11-11 - 18:08:43

Du vännen de är din blogg och du skriver va du vill! Är så glad för din skull att ditt slit har gett resultat och framgång❤️

Svar: Tack finaste du <3
Ica


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: