Onsdag, halva veckan...


 
 
När det är onsdag så känns det som halva veckan gått. Ja menar helgen räknas ju inte in på jobbdagarna eller för er som går i skolan. Jaja, =)
 
Nu har Corvetten vilat 3 dagar och idag har jag skrittat henne barbacka, hon behövde nog återhämta sig lite efter helgens slit och det var nog mycket att ta in för en 5 åring.
Cassador har fått vila helt i 2 dagar och idag har han joggats bara. Inga olater från deras håll men lagom taggade. Nu är det ingen tävling till helgen men jag hoppas kunna komma iväg till Amanda och träna på lördag, då de är iväg och tävlar så var det inte säkert att de skulle vara hemma på lördagen. Så vi får hålla tummarna och se =)
 
Sedan nästa helg blir det tävling i Glommen, mycket spännande!! Cassador kommer ju att trivas, hoppas bara den lilla hönan gör det med :) Men vi tar det som en träning, får vi en nolla så ä det varmt välkommen man jag vill få min ridning att sitta som smäcken i bäcken, annars blir jag arg på mig själv!!!
 
Tyvärr blir det inget långinlägg idag utan jag får skriva ett i morgon istället, jag har haft så mycket för mig idag, suttit och skrivit ett långt spännande mail som hade blivit så grymt,häftigt och roligt om det blev verkligt. Så håll tummarna!!
 
 
Ha nu en underbar dag!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag undrar ja, när MIN prins ska komma........
 

 
 
Visst är den underbar bilden =)
 
 
 
 


Postat av: Tilda
2013-05-22 - 21:01:56

Delta gärna i "veckans blogg" här på min blogg.
Länk dit: http://tildazblogg.blogg.se/2013/may/veckans-blogg.html#post-comments

Enkla regler - Du skriver bara i kommentaren att "jag är med"
Så är det klart efter det.

Tack på förhand! :)

URL: http://tildazblogg.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: