Fy tusan vilken bra dag!!!


 
Har trimmat igenom båda mina bustroll och båda var så grymt fina. Så stolt över dem att de verkligen vill göra sitt bästa!! I morgon är det mini Falsterbo, Glommens fina tävlingar i Falkenberg. 4 klasser ska ridas så jag har tagit ledigt. Kommer även att få låna box som de kan stå i mellan klasserna och mumsa hö. Mycket kyligare i ett stall än i en transport, även om jag har en riktigt bra transport som håller kylan borta på vintern och värmen på sommaren. Men en stor box väger tyngre när man ska ladda för tävling!!
 
Använde mig utan en riktigt bra övning idag. Bom framför, 17,5 Ericasteg fram till kryss och sedan 17,5 igen. Detta avstånd är perfekt till mina när man vill ha 5 korta och fyra framåt. Båda kändes grymt fina och till och med Corven lyssnade på mig idag. 
 
Först kom jag på 5 korta 3 gånger i båda varv på ett lågt kryss. Sedan höjde jag upp det och kom 2 gånger i varje varv med 4 lite mer framåt. Superduper gick det!! Corvette är så rolig då hon ska hoppa 1 meter över bommen efter hindret, hon är verkligen rädd om sina hovar :) 
 
Övningen:
 
 
 
 
 
 
 
Sedan har jag vattnat lite el många blommor :) Jag har även unnat mig en glass medans pollarna fick massa jordgubbsgodisar och massa gräs!! Jag har sagt till dem det att så fort de sätter sina nollor, Corvette 3x120 och Cassador 2x130 så ska få åka på mycket välförtjänt grönbete och vila :))
 
 
 
 
 
Sedan hade jag gjort mig förtjänt att ligga och gotta mig en stund och samla massa energi till de 4 klasserna jag ska rida i morgon :))
 
 
 


Postat av: Mamsen
2013-05-31 - 14:20:08

Vi håller hårt om alla fingrar, lycka till i Glommen
Kram från oss därhemma


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: