ADHD eller Damp


 
 
 
 
Igår ringde dem från stallet, då hade Cassador dragit ner båda sina trådar i hagen och utgången, IGEN!!! Hade du inte hoppat som du gör vet jag inte om jag orkat med dig, din BUSE!! INTE nog med det, han hade rymt till andra sidan och gått in i en ledig hage. Tråden va inte sönder någonstans förutom utgången, vad ska man göra!? Han måste ridas 7 dagar i veckan annars hittar han på något bus. Funderar på om han har ADHD eller damp... När jag red honom idag så va han hur fin som helst, förutom när vi skulle hoppa ett litetlitet kryss på volt i slutet. Helt tokig, sjövild. Tillslut så kände jag för att dra i handbromsen, 3 sprong innan. Då svarade han tvärt nej och stack mot minikrysset och hoppade. Galen... ja visst är det roligt med hoppglad häst men ska vi debutera 1.30 får lilla gubben tagga ner lite. Tur vi ska hoppträna på torsdag innan tävlingen på söndag....
 
 
 

Symptomen vid ADHD är: koncentrationssvårigheter, hyperaktivitet, impulsiv, uppmärksamhetsstörning och svårt att tolka andra hästars kroppsspråk.

Mycket stämmer in på Cassador, speciellt hyperaktivitet, impulsiv, uppmärksamhetstörning och att det är svårt att tolka andras hästars kroppsspråk. En del rekomenderar att man ska ge magnesium till hästar med ADHD-symtom och en del säger att det inte hjälper alls.  

 

Om Cassador själv får välja vill han Hoppa varje dag, busa varje dag och ridas flera gånger om dagen. Han älskar att jobba denna häst.... <3

 
 
 
 
 
Nyklippt och alldeles alldeles oskyldigt söt ;)
 
 
 


Postat av: Alicia
2013-03-20 - 10:07:07

Gud vilken vacker häst! :3 Fin blogg, diggar din header. :)

Svar: Tack goa du, ja båda mina hästar är vackra att titta på, riktiga ögongodis =) Tack för dina fina komplimanger, hoppas du stannar =) Kram!!
Ica

URL: http://azo.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: