Häst el Hund?! :)


 
 
Cassador har ett väldigt speciellt beteende. Sedan jag köpte honom för 1,5 år sedan har jag alltid kallat honom för min lilla hund. 
 
Jag jämför lite med våran hund. Han älskar uppmärksamhet och vill gärna va där det händer saker. Han vill inte bli lämnad själv och fullkomligt älskar att stoppa saker i munnen.
 
 
 
 
 
 
Jag har även köpt en hundleksak, en sådan i massa tråd som är hårt flätad och har en boll i slutet, som hänger i hans box och den gillar han att buffa på och dra upp o ner. Han har även en tendens till att bitas/naffsas, tyvärr varje dag och tro mig, jag har försökt med allt. Eftersom han är en rastlös häst så älskar han att bli aktiverad och hoppar gärna in i tränset. Han vet nämligen mycket väl att det leder till träning och kanske till och med ett hopppass om han har tur ;) Här har förvånat mig många gånger och en dag höll han bokstavligt talat att äta upp mig, fast ändå på ett snällt vis.
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu har jag släppt ut en hund och em häst på bete och visst kan hästar stå och klia sig på kropp och ben men jag har då aldrig sett en häst stå och slicka sig på sina ben, jo men det kan vi hitta hunden Cassador göra i hagen. Tydligen var dem blöta och smutsiga från att gå i allt gräs.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Men benen smakade nog inte så gott ^^
 
 
 


Postat av: Caroline Ekholm
2013-07-02 - 13:41:44

Fin blogg du har!
Kika gärna in på min nystartade blogg.
Hälsningar

URL: http://solstrands.blogg.se/


Postat av: mamsen
2013-07-12 - 09:59:28

Vilka goa bilder, Cassador är för skön och barnen är riktiga linslusar =)) undrar vem de brås på...
Kramis


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: