Dressyrpass innan hopphelgen :)




Under fredag förmiddag blev det ett ordentligt dressyrpass för Cassador, han va denna gången inte rädd för alla hörn utan den röda sockerbiten som låg på volten. Ibland tror jag allt han har guldfiskminne...för vi gick fram direkt till sockerbiten och hoppade upp sen hann jag skritta ett varv och han stannade upp livrädd 20m innan den röda faran. Sen höll han på så nästan hela passet, suck :/ Tur för honom att han va otroligt fin hela passet!! Red igenom öppna i skritt och trav och sedan skängelvikning snett igenom i skritt och trav. I galoppen va han superfin i öppna men lite spänd snett igenom, men det släppte sen. Så skönt att ha en mjuk, flyttsam, samarbetsvillig häst som Cassador :)

Efter två dagar i skogen och ett dressyrpass är han verkligen redo för AMANDA ERICSSON TRÄNINGEN i helgen... Han känns otroligt fin nu :)






Det blir Markarbetshoppning lördag, sen teori och middag med vin i stallet. Sedan söndag förmiddag blir det banhoppning. Längtar så :)


Jaaa....sen har vi den där gråa dåren på fyra ben. Hon har fått en riktig dålig vana med att lyfta på frambenen och har nu ännu mer jobbig energi och krut att göra sig av med. Måtte hon bli vuxen snart!! Hon kommer att bli överlycklig och behöver verkligen hoppa av sig i helgen. Jaaa....jag satte ju på även henne dressyrsadeln i fredagas förmiddag men jag hängde mest lös under hela passet. Fick nog till ordentlig ridning sista 5 minuterna. Ni som läser och inte förstår vad jag får kämpa med denna dam. En tjej i stallet red henne en dag när jag var med. Efter 25 minuter red hon fram och sa ungefär:


"Jag beundrar dig att du orkar med och rida henne. Min häst är jobbig men han slutar ialf efter ett tag, Corvette är en evighetsmaskin. Nu förstår jag hur du har det" ^^







Nej nu ska jag somna om :)
Nattinatti




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: