Travbanekliniken!


 
 
 
 
 
Corvette, min fina lilla skrutta, efter tävlingen den 2/2 kändes hon inte fräsch i frambenen. Hon hade visat samma symton till och från i 2 veckor men aldrig något i ridningen och inte en gnutta på tävlingen, stort hjärta den där damen. Hon har nu fått vila i 1,5v och jag bokade tid förra veckan till kliniken på travet för att jag vill veta vad det är. Hon har heller inte varit sig själv, lunkat fram och tillbaka i hagen under denna veckan och sett lite ledsen ut, stackars mammas lilla bebis. Jag som ofta är trött på hennes brall och hennes galna humör saknade den gamla Corvette...
Men nu i 3 dagar har den gamla Corvette sakta men säkert krypit fram igen och när jag stod och pratade med Maggan i andra stallet såg jag hur Corvette gjorde brall efter brall, bock och skutt och helt galen i hagen. 1 veckas vila va nog nu. Men iväg till travet och självklart var det viktigt att jag fick Bengan, han är lugn och tar hästarna bra och är duktig med. Han gick igenom hela henne, ben, för ben, knä, kotor och rygg.. hittade inget. Sen gjorde han böjprov på alla och böjde vänster fram 2 gånger extra MEN INGENTING!!!! <3 LYCKA!!! När skruttan hade sprungit fram och tillbaka kunde hon allt själv, springa iväg, vända snabbt och springa fort tillbaka. Duktig tjej :)

 
Bengan gillade henne skarpt, tyckte hon hade snygg modell, lagom stor och mycket härlig personlighet, även djurskötaren Chatrine gillade henne. Jag sa det att jag har uppfostrat henne med den hårda högra handen och med den vänstra har jag gett all kärlek, då får man en sådan häst ;-)
 
Bengan tyckte att hon hade återhämtat sig väldigt snabbt med de symptom som jag berättat att hon haft så han tyckte att jag för säkerhetens skull skulle låta henne vila i 1v till, skritta 1v och sedan trava på rakt spår 1v så det blir skogsridning i 2 veckor för damen sen. Mysigt!!
 
 
Man kan titta på Tv med :)
 
 
 
 
 
 
DUKTIGA DUKTIGA TJEJ!!! Jag åkte själv till kliniken och fick hjälp med last dit men på vägen hem fick jag fixa det själv och duktiga tjej, gick på släpet på en gång och riktigt cool!!! :)
 


Postat av: Karin Ingelstrand
2013-02-12 - 20:50:08

Skönt att få ett kvitto på att allt är OK <3

Svar: Ja för hon har varit fin i några dagar men att inte kunna känna sig säker och ha det i bakhuvudet blir inte bättre. Bäst att få det svart på vitt, så skönt =) Så som han böjde och hade sig och att hon inte visade något då är ju ett gott tecken!! =)
Ica

Postat av: Mamsen
2013-02-14 - 14:16:34

Jag säger bara två duktiga tjejer =))
Massa kramar till er


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: