Peter Eriksson träning!







Idag var det dags för hoppträning för Peter Eriksson. När man kom in i ridhuset och såg allt som stod framme. Travbommar, 3 sockerbitshinder, 2 plank på linje, ett räcke och två oxrar. Hmm, undra vad detta ska bli!? Det slutade med den bästa övningen jag någonsin ridit!!! Innan vi började med hinderna så flyttade vi hästarna sidleds i trav och galopp. Men där poängterade han att det är viktigare att få fram hästen när man flyttar den, rid lätt i traven inte för skarpt.

Jag ska försöka rita upp det i morgon för detta ska jag träna mer på :)

I slutet när man skulle betala är han alltid noga med att ge alla feedback, vad som hände, behöver träna på el va man har för mål. Alla pratade han en stund med och så kom jag:

"Jadu Erica, dig skällde jag lite på i höstas men idag va du precis där jag vill ha dig. Bra med handen och mjuk..."

Jag har aldrig kännt mig så nöjd och hemma med Cassador som jag gjorde idag, en sån Lycka!!! Nu har jag mycket bättre självförtroende när självaste Peter Erikssons själv va så nöjd med mig att han bara flinade och kollade på hästen som höll på att äta upp mig!!!

Cassador visade sin glädje i början av passet när han insåg att det va riktig hoppträning så han taggade till lite extra med att lufta frambenen, bralla och studsa.
1 år har jag haft honom nu och mycket har hänt på vägen. Han va helt ok när han kom men idag vet jag hur mycket jobb jag har lagt ner, han kunde inte ens göra halt utan att bakdelen gled ut 90 grader. Och från trav till halt tog det 20 meter bland annat... :) idag kan han mäta sig med western hästarna ;P hehe, men vi har mycket kvar att lära!!


Nej nu måste jag sova :) Nattinatti!!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: