Onsdag idag..


 
 
 
Lånade denna bild av en kompis och visst ser det underbart ut, helt galet =) Jag vet två 4-benta som hade älskat att få springa av sig där inne och speciellt den gråa lilla damen. Hon hade lätt försökt sig på och tävla mot de där, hon hade nog vunnit kortdistansen ;-)
 
 
 
 
 
 
Idag har jag skrittat den lilla gråa igen och idag slängde jag på dressyrsadeln, mer frihet för frampartiet och hon skrittade på riktigt bra. Tror att första gången i måndags så satt det nog fortf kvar lite i huvudet att hon har haft ont så lite knakigt va det eller så satt det mest i mitt huvud att jag tänkte på det. Men idag var det turbo så fort jag hoppade upp. Ska bli skönt att få igång min livsglada turbohäst igen. Om bara den här isen vill försvinna så man kan ta bort dessa broddar och rida ut i den fina skogen :)
Om Corvette hade fått välja liv själv, så hade hon nog velat bo på stora marker och va en Wild Wild Horse.
 
 
 

Golden forelock,
Golden tail,
This mare gallops
Through wind and hail
She lets out a whinny
With contentness and glee
For this mare is joyful
She's running free

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag är sååååå glad att jag hittat min fina lilla röda cykel igen. Var ju flitig i somras och i höstas men den har fått stå orörd allt för mycket i vinter. Jag spar ju på bensinen och man får frisk motion, kondition, på samma gång, gratis :) Sen är det supersmidigt när man ska handla. Åker ju bara förbi affären på vägen hem!!
 
 
 


Postat av: Mamsen
2013-02-20 - 13:56:04

Duktiga dig, motion och lite miljötänk dessutom =)) Massa kramar till dig och pållarna


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: