Dille på något


 
 
Jag har verkligen fått dille på Rostad majs, jag måste ha det hemma och gå och gnaga på nästan varje dag. Sitter jag vid tvn eller vid datorn och börjar äta så kan jag inte sluta. Dessa är salta, knapriga majs och sååå goda =)
 
 
 
 
 
 
 
 
När jag bodde i USA då hade jag dille på vit cheddarpopcorn, åååååå så goda. När man öppnade en påse och började äta så var man helt enkelt tvungen att äta upp hela innehållet, gick inte att sluta. När man sedan var klar hade man 5 fingrar som va tjocka med vit ost på. Så man åt inte det på bio direkt eller i fint sällskap.
Fyyy vad jag saknar dem, finns inte någonstans i Sverige =( Om någon åker dit nästa gång skulle jag LÄTT ge 100 spänn för denna lilla påsen bara för att få njuta en gång till!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pappa ska tillverka ett par boxskyltar till mina boxar i stallet. Cassador har ingen och jag vill ha skyltarna i trä, ska bli riktigt fint =)
 
 
 
Finns verkligen olika varianter, men denna som jag hittade tycker jag är fin. Tycker också det är snyggt om man lackar den till lite mörkare träfärg.
 
 
 
 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: