Fullt ös idag


 
 
 
 
Idag blev det först en lugn morgon med god frukost och mys i soffan. Sedan 12.30 bär det av till Tina Sennstam och vi ska åka iväg till Bondaryds fölvisning NR 1 MED släp och värdefullt innehåll :) MISSA INTE DET!!! Syrran kommer att fota och jag kommer lägga upp bilder och resultat här sedan. Fölvisning NR 2 ska vi åka på lite senare denna månaden till Laholm.
 
 
Sedan ikväll.....mmm YUM YUM.... DÅ BLIR DET KRÄFTSKIVA!!!! <3 Kommer lite bilder då med!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har ju inte berättat om gådagens ridning på mina trollungar, den kommer nu =)
 
 
 
 
 
 
Jag började med Cassador, skrittade en runda ute i skogen, sedan in på banan och travade han runt fyrkanten. Han kändes redan i skritten pigg och taggad, likaså i resten av gångarterna. Det kändes riktigt roligt att han börja bli sig själv igen, jag tänker inte börja hoppa honom för han känns riktigt stadig i galloppen igen, lite högre hinder ialf. Jag kunde inte låta bli att hoppa det där 20 cm hindret 2 gånger igår med. Han kändes till och med mycket stadigare. Kommer hålla mig på låg höjd veckan som kommer, bara hoppa små övningar och använda mycket travbommar. Göra rätt från början nu när de har vilat så länge, känns konstigt men faktiskt bra att börja om lite efter en mycket väl värd och välbehövd vila. Nu ska jag bygga up mycket styrka och göra dem starka i huvudet och kroppen.
 
 
MISSA INTE ALLA MINA GRYMMA ÖVNINGAR som jag ska bjuda er på från Hippsons övningsböcker. Jag och mamma vann alla böckerna för ett tag sedan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Corvette, skruttan, är en galen racerhäst =) Jag ska börja med att tala om för mina läsare som följer mig att detta är ingen lätt häst att rida. Det finns nästan bara en växel och det är full fart framåt. Det har tagit mig hela hennes 4 års ålder och mer än halva 5 års ålderna att kunna få henne att lyssna på mig och backa av. Fy FAN vilket slit det ha varit. Verkligen BLOD, SVETT och många TÅRAR. Men bara för att hon nu kan backa av betyder det inte att hon gör det hela tiden och absolut inte självmant. Jag får kämpa och kämpa hela tiden, men visst är hon en kämpe själv som bjuder på sitt positiva humör fast hon är ett sto. No doubts!!
 
Så jag skrittade ut en liten runda på Corvette med. Full fräs framåt sa hon på en gång. Ni ska se hennes skritt... jag har nog till och med film på det, ska kika på en gång...HITTADE DEN <3 haha!! Nu när ni tittat på den så kan ni kanske förstå hur jag har det i de andra gångarterna ^^. Sedan var hon ganska lugn i traven (typ normal) och jag travade runt fyrkanten och snett igenom. Sedan i galoppen va hon lite mer taggad i ena varvet, i vänster och lite lugnare i höger galopp. Som vanligt så stod ju det där söta lilla hindret framme och jag vet ju vad Corvette vill mest av allt, hoppa och VARA BUSIG. Lätt sagt och gjort, hopp blev det och bus efter hindret. Ja jag fick verkligen inte stopp på henne. Nu är det dags att hitta ett lite skarpare bett även om jag hatar allakonstiga bett som finns, ska försöka hitta en lite mindre konstigt som är snällt men ändå lite skarpare så jag får stopp på henne utan att hon kröker på halsen och jag har NO CHANCE!! 
 
 
 
 PS: jag har inte snabbspolat :P
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: