Snart sängen..


 
 
Gillar INTE blogg.se när den tänker HOKUSPOKUS och sedan är all text borta =( Tur jag inte han skriva allt för mycket. När jag skriver långa inlägg skriver jag det här och kopierar det samtidigt eller skriver det i word och sedan klistrar in.
 
Idag är jag megatrött, somnade nästan framför datorn innan vid middag och när jag tyckte det var dags för middagslur så hann jag lägg huvudet mot kudden och andas in och ut och sedan kom DUNKA DUNKA MED DUNDER BAAAAAS. Hatar granna som tror att allt kretsar kring dem. Har funderat länge på att byta lägenhet nu, komma lite närmre stallet, mer privat lägenhet, kanske i ett hus så man kan få en tomt att kunna gå ner på och få lite mer ro. Jag ska nog lägga ut en annons på blocket i helgen och så vad jag får för napp =) Spännande!!!
 
I morgon är det 1 maj och LEDIGT  från jobbet men inte från stallet. Vi ska nämligen ha våran årliga städdag inför alla tävlingarna =D Det är jag som håller i planeringen och jag har satt upp lappar i stallet där de kan få skriva upp sig på ett städschema. Jag tänkte fixa med alla blomsterarrangemang igen så håll utkik efter fler fina bilder!!
 
 
PÅ TORSDAG är det hoppträning för Peter Eriksson igen, weeiiii!!! Som man längtat varje gång, han är så grymt duktig och har megabra övningar!!! Båda pollarna ska hoppa för honom. Film och bilder kommer =)
 
 
 
 
 
 
 
Ni håller väl huvudet högt trots motgångarna??? ;)
 
 
 
 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: